9 premijera domaćih serija

Najveći aduti Prve televizje u novoj sezoni su serije: Folk, Žene sa Dedinja, Parada, Drug Crni u Nobu, Pevaj brate, Budva na pjenu od mora i Nata iz inata...
113 pregleda 3 komentar(a)
Danijela Jankov i Silvija Vučinić, Foto: Prva TV
Danijela Jankov i Silvija Vučinić, Foto: Prva TV
Ažurirano: 20.09.2012. 13:59h

Prva televizija promovisala je jesenju programsku šemu.

Najveći aduti Prve televizje u novoj sezoni, kako je saopšteno, su domaće serije: Folk, Žene sa Dedinja, Parada, Drug Crni u Nobu, Pevaj brate, Budva na pjenu od mora i Nata iz inata, a glumica Bojana Maljević potvrdila je ono što se prethodnih meseci nagađalo: nastavak čuvene serije "Otvorena vrata" prikazivaće se na Prvoj.

"Serija se neće nastaviti tamo gdje smo stali prije 18 godina, već ćemo preskočiti upravo toliki vremenski period i krenuti od vremena tranzicije. Cjelokupna glumačka ekipa koju pamtite, glumiće i u novim epizodama", rekla je Maljević.

Ali to nije jedina kultna TV serija koja će se vratiti u domove gledalaca. Čuvena Top lista nadrealista takođe će biti jedan od serijala koji će prikazivati Prva.

Generalni direktor Prve u Srbiji Dejana Jocića je rekao da je je jedan od razloga promocija programske šeme te televizije na crnogorkom primorju upravo i pokretanje Prve na tržištu:

"Start crnogorske televizije je izuzetno uspješan. Mi smo vam prošle godine obećali mnogo toga, jednu uspješnu sezonu, to smo i ispunili. Pokazali smo da smo zaista prvi, promijenili smo medijsku sliku, zbog nas se i konkurencija mijenjala, i ponosni smo zbog toga jer to znači da se tržište razvija", rekao je Jocić.

Bonus video: