Regionalni Vh1 startuje krajem septembra

"Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove"
65 pregleda 0 komentar(a)
Vh1, Foto: Urbanbridgez.com
Vh1, Foto: Urbanbridgez.com
Ažurirano: 13.09.2012. 15:18h

Krajem septembra sa radom počinje regionalni kanal televizije Vh1. Nezaobilazna TV destinacija za sve ljubitelje muzike doživjeće svoj preobražaj, pa će sada muzički program biti obogaćen muzikom najpopularnijih regionalnih izvođača.

Kako piše u saopštenju VH1, gledaoci će biti u prilici da uživaju u muzičkim spotovima iz svih dekada istorije popularne muzike, a po prvi put će se u programu naći i spotovi izvođača iz bogate muzičke istorije našeg regiona na kome su odrastale generacije ljubitelja muzike.

"Koncepcija programa se neće promeniti. Vh1 ostaje kanal koji će 24 sata emitovati samo muziku i video spotove, ali će regionalni Vh1 pratiti poboljšanja u odabiru muzike, uređivačke politike i novih muzičkih segmenata. Ono što će se promijeniti, i zbog čega smo mi veoma nestrpljivi da krenemo sa emitovanjem programa, jesu spotovi domaćih izvođača koje ćemo prikazivati", rekao je povodom pokretanja regionalnog Vh1 kanala glavni i odgovorni urednik MTV i Vh1 kanala Ninoslav Jovanović.

Svoju podršku otvaranju regionalnog Vh1 kanala uputio je i veliki broj muzičara iz svih zemalja u region među kojima su Bajaga, Massimo, Đule iz Van Gogha, grupa Jinx…

Iza pokretanja regionalnog Vh1 kanala stoji kompanija MTV Adria koja je vlasnik licnence MTV Networks za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru koja u regionu već emituje tri programa MTV-ja za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Vh1 kanal je dio MTV Networks-a, koji pripada Viacom International Media Networks (VIMN) i gleda se u više od 1.8 miliona domaćinstava širom regiona. Vh1 je deo osnovnog paketa svih kablovskih, IPTV i DTH operatera i emituje muzički program 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji.

Bonus video: