"Larin izbor" od 27. avgusta na TV Vijesti

Emotivni usponi i padovi, šokantni obrti odžavaju tenziju i zaokupljaju pažnju gledalaca tokom cijele serije
360 pregleda 2 komentar(a)
Larin izbor, Foto: Mojatv.wordpress.com
Larin izbor, Foto: Mojatv.wordpress.com
Ažurirano: 24.08.2012. 16:24h

Serija ”Larin izbor” koja je mjesecima rušila rekorde gledanosti u Hrvatskoj, u ponedjeljak, 27. avgusta, započinje televizijski život i u Crnoj Gori na kanalu TV Vijesti.

Radnja “Larinog izbora” se vrti oko ljubavi pred kojom su brojne prepreke. To je napeta priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i porodice, odanosti i bitke za preživljavanjem. Lara Božić, skromna djevojka i Jakov Zlatar, član splitske aristokratske porodice upoznaju se na zabavi koju su Jakovljevi roditelji organizovali u njegovu čast. Tada započinje njihova ljubav, ali i njihova tragedija. Jakov mora da ode na more i ostavlja trudnu Laru samu sa svojom porodicom koja je ne prihvata. Nakon otkrića da je Jakov završio u zatvoru zbog lažnih optužbi, kao i spletki Jakovljeve majke, Laru izbacuju iz kuće porodice Zlatar....

Emotivni usponi i padovi, šokantni obrti odžavaju tenziju i zaokupljaju pažnju gledalaca tokom cijele serije.

O popularnosti "Larinog izbora" svjedoči i podatak da je tokom izborne noći u Hrvatskoj (4. decembra 2011) serija bila ubjedljivo najgledanija, pa su gledaoce od budućnosti države, više interesovale dogodovštine glavnih likova Lare, Jakova i Lejle.

Glavne uloge su povjerene Doris Pinčić, Ivanu Hercegu, i Eciji Ojdanić

Serija je snimana u HD-u na mnogobrojnim eksternim lokacijama u Splitu i Lovranu što dodatno doprinosi romantičnoj atmosferi, dok studio u kojem se snimaju scene enterijera prostire čine 22 seta na 2000 metara kvadratnih u Zagrebu.

Glavne uloge su povjerene Doris Pinčić, Ivanu Hercegu, i Eciji Ojdanić. U serji se pojavljuju i srpski glumci Jana Milić i Stefan Kapičić. Muziku potpisuje Tonči Huljić.

Larin izbor” će biti emitovan od ponedjeljka do petka u 19.10.

Bonus video: