Marvelov Univerzum

Marvel najavio novu animiranu seriju o Osvetnicima

Producent iz Džef Loeb je rekao da je projekat još uvijek u ranom razvitku, i da ne žele da odaju baš mnogo
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2019. 11:51h

Marvel je zvanično preko TV "Guide", najavio dolazak nove animirane serije o Osvetnicima, "Osvetnici Ujedinjenje". Ovaj serijal će biti zamjena seriji "Osvetnici: Najmoćniji heroji Zemlje" koja je zabilježila veliki uspjeh.

Producent iz Marvela, Džef Loeb je rekao za TV "Guide" da je projekat još uvijek u ranom razvitku, i da ne žele da odaju baš mnogo, ali da je sigurno reći da ćemo gledati program koji će biti mnogo bliži tonu i osjećaju novog filma o Osvetnicima.

“Film 'Osvetnici' je postao svjetski ambasador Marvelovog Univerzuma, zato želimo seriju koji ima osjećaj, ton i nevjerovatne avanture kao taj film.

Zato je sledeći projekat na kojem radimo — i to u našoj laboratoriji, strogo povjerljivo, sa ŠTIT-ovim agentima koji nas štite po svaku cijenu — 'Osvetnici, Ujedinite se', koja će biti novi brend i animirana serija stvarno izvanrednog izgleda, koja će biti u istom svijetlu kao i 'Osvetnici'", izjavio je Loeb.

“Film 'Osvetnici' je postao svjetski ambasador Marvelovog Univerzuma, zato želimo seriju koji ima osjećaj, ton i nevjerovatne avanture kao taj film", kazao je Loeb

Na pitanje da li će nova serija iskriviti sliku o starim Osvetnicima, Loeb je odgovorio: "Ne, ali će svakako biti ta vrsta gigantske akcije i interakcije među likovima, i glasove će davati glumci iz filma."

Novi poster serije pokazuje da će Osvetnici imati istu postavu kao i u filmu – Kapetan Amerika, Ajronmen, Tor, Hulk, Crna Udovica i Oko Sokolovo – sa značajnim pojačanjem Falkona.

Nekadašnji urednik Marvela, Džo Kesada za TV Guide je rekao: “Falkon će predstavljati oči gledaoca. On je novi član Osvetnika, tako da on prolazi kroz naše priče širom otvorenih očiju, istovremeno sa čudom i iznenađenjem da je on dio toga.

On je malo mlađi od ostalih likova i malo zeleniji, tako da on dodaje interesantnu dimenziju timu, za koji mislimo da će dobro odigrati svoju ulogu kod publike.”

"Sa Loebom i Kesadom koji noglašavaju zamisao da 'Osvetnici Ujedinite se' budu mnogo bliži Marvelovim filmovima, Falkonovo uključenje samo podstaći vjerovanje da će lik biti dodat u budućim Marvelovim filmovima – vjerovatno u 'Kapetan Amerika 2', o kojem se već spekuliše", saopštio je TV "Guide".

Galerija