"Kengur" otvorio Džadu: Počela čarolija gledanja filmova na ulicama Podgorice

Danas je na repertoaru španski film "Volver", koji će se prikazivati u Citi kvartu
2 komentar(a)
Džada fest, Foto: Džada Film fest
Džada fest, Foto: Džada Film fest
Ažurirano: 05.06.2018. 06:15h

Četvrto izdanje Džada Film Fest-a 2018. počelo je filmom "Kad porastem biću kengur", u Ulici Svetozara Markovića u Podgorici.

Festival je otvorio, putem video snimka, režiser filma "Kad porastem biću kengur", Radivoje Raša Andrić, koji je izrazio žaljenje što nije bio u prilici da prisustvuje i samom otvaranju.

"Kada sam pogledao FB stranicu Džada Film Fest-a bilo mi je tek tada žao što neću moći da se izležavam sa vama na strunjačama po gradskim ulicama i gledam film. Ja trenutno snimam još dva filma, pa ćete me možda zvati još jednom, makar i kokice da prodajem."

Otvaranjem Festivala i početkom prve projekcije otvorena je zvanično i sezona zelenih festivala. Svi filmovi tokom Džada Film Fest-a će biti projektovani uz pomoć opreme za solarni bioskop.

Danas je na repertoaru španski film "Volver", koji će se prikazivati u Citi kvartu. Projekcije počinju sa prvim mrakom, ali organizatori pozivaju posjetioce da dođu ranije da bi zauzeli mjesto i da ponesu svoje stolice, fotelje, hoklice....kako bi se udobno smjestili.

Bonus video: