Prva TV od avgusta kreće sa informativnim programom

Prva crnogorska televizija je, kako je saopšteno, za nekoliko mjeseci emitovanja programa postigla zapažen skok u gledanosti
97 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 25.07.2012. 15:14h

Informativni program crnogorske PRVE televizije krenuće do kraja avgusta, a postepeno će se graditi ostali formati, saopštio je predstavnika Anetnna grupe, Dejan Jocić.

Nakon početka emitovanja 19. marta, crnogorska PRVA televizija finalizira pripreme na lokalnoj produkciji i vrhunskom informativnom programu.

Prva crnogorska televizija je, kako je saopšteno, za nekoliko mjeseci emitovanja programa postigla zapažen skok u gledanosti prema relevantnim istraživanjima koja su sprovedena u minulom periodu.

"Svakako nam je cilj da budemo lideri na tržištu, izgradićemo vrhunski informativni program koji će se zasnivati na objektivnosti i istinitosti. Kao nov medij insistiraćemo na profesionalnom radu lokalnog tima, kao i na inovativnim TV rješenjima", kazao je Jocić dodajući da PRVA TV kao konkurent donosi samo kvalitet za sve gledaoce.

Jocić je predstavio PRVO TV lice Damira Ramovića dugogodišnjeg radio i TV novinar.

"Želio sam da od početka učestvujem u osnivanju redakcije vijesti i stvaranju prvih informativnih emisija, što se na osnovu prethodnog iskustva pokazalo kao najzahtjevniji ali i najizazovniji dio posla", smatra Ramović.

Muzičkim šou programima i sportskim prenosima, PRVA će, kako je saopšteno, zaokružiti u novoj sezoni programsku orijentaciju koja će u svakoj sekundi emitovanog programa biti usmjerena ka crnogorskim gledaocima.

Podsjetili su da od samog starta, serijski i filmski program Prve TV je raznovrsan – od turskih serija, indijskih, španskih, do američkih sitkoma i višestruko nagrađivanih američkih "high budget" projekata.

Bonus video: