Bojana Maljević na Durmitoru traži rijetku biljku

“Ja sam poznati štreber. Moji utisci su takvi da sam prihvatila ulogu, a čini mi se da će druga sezona biti još uzbudljivija"
159 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2012. 07:33h

Bojanu Maljević mnogi i danas pamte po ulozi u kultnom filmu “Bulevar revolucije”, a uskoro ćemo je gledati i u crnogorskoj seriji “Budva na pjenu od mora”.

“Igram lik Katarine, doktorke biologije koja iz Beograda dolazi na Durmitor poslom, u potrazi za rijetkim biljkama. Tamo sreće 'rijetku biljku' Sava Bačića, sa kojim ostvaruje poseban odnos koji će u velikoj mjeri uticati na njegov dalji život”, objašnjava Maljevićeva.

Ona dodaje da se odnos njenog i lika koji u seriji “Budva” tumači Mima Karadžić posebno razlikuje od ostalih i da je upravo to veliki izazov. Srpska glumica do sada je snimila samo jednu scenu u Budvi i to na Kraljičinoj plaži, a sada je na Durmitoru, gdje će provesti deset dana.

“Ekipa je divna, ima mnogo mladih, a Milan Karadžić je posvećen glumcima na način koji meni prija. Tačno i precizno zna šta hoće, a što je važnije umije to da iskaže i sa njim nema nesporazuma”, priča Maljević.

Sa mladim kolegama glumica nije imala zajedničke scene, ali ih je sve upoznala.

“Ekipa je divna, ima mnogo mladih, a Milan Karadžić je posvećen glumcima na način koji meni prija"

“Mislim da su to sjajni mladi glumci koji su se veoma dobro snašli u velikim i odgovornim ulogama”, kaže Bojana Maljević, koja je sve epizode ove serije pogledala, tek kada je dobila ponudu za ulogu.

"Crna Gora je prelijepa"

“Ja sam poznati štreber. Moji utisci su takvi da sam prihvatila ulogu, a čini mi se da će druga sezona biti još uzbudljivija. Produkciono je zahtjevnija, a imamo i tu paralelnu priču na Durmitoru”, pojašnjava ona za “Vijesti”.

“Pristala sam jer su Milan i Mima umjeli da mi objasne zašto baš ja. Stevo Koprivica je napisao lijepu ulogu. Obazriva sam kada je u pitanju televizija i mislim da nijesam pogriješila što sam se u velikoj mjeri štedjela”, priča Maljević.

Na molbu da odabere najljepšu lokaciju u Crnoj Gori gdje bi voljela da snimi bar jednu scenu, Bojana je neodlučna:

“Eh, Crna Gora je prelijepa! Ja bih voljela svuda!”.

Obavezuje nastavak "Otvorenih vrata"

Nju uskoro očekuje nastavak serije “Otvorena vrata”.

“Nikada u istoriji televizije nije rađen nastavak serije sa istom ekipom poslije 18 godina. To obavezuje”, pojašnjava glumica i dodaje je to samo jedan od njenih projekata.

“Čekam da izađe film 'Top je bio vreo' koji smo snimali prošle godine, kao i nastavak snimanja dječjeg filmskog mjuzikla 'Zmajovini pangalozi' u kojem igram smiješnu direktorku škole. Ne dižem glavu od posla i jedva čekam da odem na odmor”, iskrena je Maljevićeva.

Galerija

Bonus video: