WHO SEE I S.A.R.S.

Premijera spota "Bojana" na MTV-u

“Nadam se da će nova pjesma na MTV top-listi Domaćica imati barem približne rezultate kao 'Regeton Montenegro'
92 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 23.02.2019. 21:28h

Fanovi kotorske klape Who See, beogradskog sastava S.A.R.S., ali i ljubitelji prirode Ade Bojane, imaće priliku da premijerno pogledaju spot “Bojana” na MTV-u 25. juna.

Članovi dvaju popularnih sastava upoznali su se upravo na jednoj od najljepših crnogorskih plaža, pa je zajednička pjesma o mjestu na kojem provode svako ljeto bila logičan izbor.

“Ada Bojana i ulcinjska Velika plaža su lokacije na kojima je snimano mnogo spotova, ali ovaj naš prikazuje Bojanu na skroz novi način. S obzirom na to da pjesma govori o toj plaži, morali smo tamo da snimamo”, ispričao je Mario Đorđević Noyz.

Tačno na ušću, gdje je ona kafana...

On je dodao da su se svi tokom snimanja super proveli, kao i da su zadovoljni konačnim rezultatom.

“Pjesma je malo drugačija od onoga što mi inače radimo, a tu je i Who See i njihov klasični stil"

“Mislim da smo uspjeli videom da ispratimo atmosferu pjesme. Muziku su radili momci iz sastava S.A.R.S., a Dedduh i ja smo ulećeli sa strofama. Ispade to jedna prijatna ljetnja stvar da je čuješ na radio i da ti banja legne”, objasnio je Noyz.

“Pjesma je malo drugačija od onoga što mi inače radimo, a tu je i Who See i njihov klasični stil. Vidjećemo kako će publika reagovati”, kazao je za “Vijesti” Boris Tasev.

Kako je ranije ispričao, spot je sniman početkom maja na Bojani, “tačno na ušću, gdje je ona kafana”, a potrebe za drugim lokacijama nije ni bilo.

Žurka na plaži

Pjesma govori o napuštanju grada i dolasku na Adu Bojanu, gdje S.A.R.S. i Who See prave žurku na plaži. Nakon ove saradnje, moguće je da će udružiti snage i na nekom od nastupa.

"Planirali smo da snimamo spot za 'Šoveršajben'"

“Nismo ništa dogovarali, ali možda se nešto potrefi. Sad smo u Budvi na Summer festu, a i Who See isto. Biće sigurno još festivala, pa možda i nastupimo zajedno”, rekao je Tasev.

“Nadam se da će nova pjesma na MTV top-listi Domaćica imati barem približne rezultate kao 'Regeton Montenegro'. Nakon ovoga, planirali smo da snimamo spot za 'Šoveršajben', pjesmu sa našeg albuma 'Krš i drača' u kojoj nam gostuju Wikluh Sky i Rhino”, otkrio je Đorđević.

Galerija

Preporučujemo za Vas