Nikola Šoć razočaran sestrom Nataše Bekvalac: Očekivao sam njen glas

Nikolini saborci sa ostrva su se tokom finalne emisije saglasili da je on jedan od finalista koji ne zaslužuje pobjedu, ali ni mjesto među “četiri najbolja”
65 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2012. 12:59h

Crnogorski maneken i odskoro glumac u seriji “Budva na pjenu od mora”, Nikola Šoć nakon završetka rijalitija “Survivor”, govori o utiscima finalne emisije, najtežim i najinteresantnijim trenucima na ostrvu i konstantnim pokušajima medija da otkriju sa kim je u emotivnoj vezi.

Danina Jeftić i Nina Janković nova lica u seriji "Budva na pjenu od mora" >>>

“Nakon pobjede u igri 'lavirint i slagalica' i ulaska u finale osjećao sam se, naravno fantastično, jer svaka pobjeda rezultira dobrim osjećajem, a ova me je dovela do finala”, počinje priču Šoć, kojeg je veliki broj takmičara nakon “ispadanja” optuživao da nije dovoljno doprinosio tokom zajedničkih takmičenja.

Njegovi saborci sa ostrva takođe su se tokom finalne emisije saglasili da je on jedan od finalista koji ne zaslužuje pobjedu, ali ni mjesto među “četiri najbolja”.

“Svi smo mi takmičari i tokom 'Survivera', ali i nakon njega. Ja sam, kao i svi doprinosio životu u kampu i našoj zajednici. Na žalost kamera nije sve zabilježila. Da li sam bio dobar ili ne, i kako je neko očekivao da bih ja trebao da se ponašam... njegov je problem”, opravdao se Šoć.

“Bio sam u plemenu 'Matambo' i kao što znate, na početku smo bili malo pasivnije, ali veoma srećno pleme. Kada se rezultati zbroje, bili smo mnogo bolji od 'Boruke'”, objasnio je maneken kojeg je Kristina Bekvalac, po drugi put razočarala tokom posljednje emisije.

“Siguran glas sam očekivao od Kristine, ali eto... još jednom je pokazala pravo lice”, kazao je on i kratko dodao da mu nije žao što nije pobijedio.

Kada su u pitanju takmičenja uz pomoć kojih su tokom boravka na ostrvu imali mogućnost da osvoje vrijedne nagrade, crnogorskom manekenu je najteže pao “ragbi u vodi”.

“To je bilo najsurovije takmičenje. Teško su mi pali fizički kontakti sa drugim osobama, jer je igra imala takva pravila. Sve igre su bile dobro osmišljene i veoma interesantne. U ovom serijalu je bilo mnogo bazičnih igara i balansiranja, što meni nije odgovaralo, jer sam plivač i više mi odgovaraju igre u vodi”, rekao je on i istakao da mu je posebno žao zbog neemitovanja lijepih momenata druženja i šala i akcentiranja svađa i negativnih odnosa.

Nakon povezivanja ovog manekena sa Kristinom, sestrom pjevačice Nataše Bekvalac, mediji insistiraju na tome da je u vezi sa folk pjevačicom Marinom Tadić u čijem je spotu glumio.

“Prija mi svaki pozitivni komentar, naravno. Na medijima je da pišu i komentarišu, a čitaoci neka sami donose zaključke”, bilo je sve što je Šoć kazao na ovu temu.

Djevojke nijesu bile složne

Tokom gostovanja u raznim emisijama skoro sve takmičarke su iznosile mišljenje po kojem su se muškarci ujedinili, kako bi jednu po jednu djevojku eliminisali iz igre, što Nikola poriče.

“Mi nismo ništa planirali, a pogotovo da djevojke ne uđu u finale. Družili smo se i bili složni, na čemu nam apsolutno niko ne može zamjeriti. Isto tako, smo svi gledajući serijal ustanovili da djevojke nisu bile složne... Možda je to doprinijelo tome da nijedna ne uđe u finale”, priča Šoć, po kojem je svako od učesnika bio potencijalni finalista.

Bonus video: