Danina Jeftić i Nina Janković nova lica u seriji "Budva na pjenu od mora"

U Budvi je trenutno i Andrija Milošević, koji snima svoje scene, a tokom nedjelje ekipi će se pridružiti i ostali glumc
502 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2012. 10:51h

Serija "Budva na pjenu od mora" konačno dobija nastavak.

"Snimanje je počelo krajem protekle nedjelje. Biće snimljeno 12 epizoda. Snima se na primorju i u Podgorici, i na toj relaciji ćemo biti do 1. jula, kada prelazimo na Žabljak".

"Na Žabljaku ćemo provesti petnaestak dana, i 15. jula završavamo snimanje. Biće novih likova, a samim tim i novih glumaca. Ima ih četiri-pet i vrlo su atraktivna imena, a dvije dame koje se priključuju ekipi su Danina Jeftić i Nina Janković. To su dvije mlade glumice koje su se proslavile ulogama u filmu "Montevideo, Bog te video" rekao je za "Blic" Mima Karadžić.

U Budvi je trenutno i Andrija Milošević, koji snima svoje scene, a tokom nedjelje ekipi će se pridružiti i ostali glumci.

"Priča je u nastavku četiri puta žešća nego što je bila. Mislim da će gledaocima biti intrigantne i atraktivne. Prikazivanje nastavka počeće već na jesen. Očekujemo već sredinom oktobra drugu sezonu" kaže proslavljeni glumac.

On takođe ukazuje kako se serija trenutno prikazuje u Hrvatskoj, gdje je nevjerovatno gledana, a uskoro počinje emitovanje i u Makedoniji, Sloveniji, a sljedeće nedjelje biće potpisan ugovor sa Albanijom i Ukrajinom.

Za kraj kaže kako se raduje početku snimanja, iako kiša stvara probleme ekipi.

"Imamo malo problema s vremenom, ali s druge strane je jako dobro za snimanje. Budva je prepuna stranaca, svi hoteli su puni. Ne znam koliko je serija doprinijela tome, ali jako je lijepo vidjeti toliko naroda na ulicama, a posebno jer sezona još nije ni krenula" zaključuje Mima Karadžić

Galerija

Bonus video: