Bojana Maljević: Snimamo nova "Otvorena vrata"

"Radimo "Otvorena vrata". Dakle 20 godina poslije. I to neće biti onako kako vi očekujete", poručila je mnogobrojnoj publici Bojana Maljević
476 pregleda 8 komentar(a)
Bojana Maljević, Foto: B92.net
Bojana Maljević, Foto: B92.net
Ažurirano: 21.05.2012. 18:57h

Popularna domaća serija "Otvorena vrata" dobiće uskoro nastavak, najavila je Bojana Maljević.

Poznata glumica koja je u "Otvorenim vratima" igrala Anu Anđelić objavila je na Tviteru da se priprema nastavak ove, po mnogima, kultne domaće serije.

"Radimo "Otvorena vrata". Dakle 20 godina poslije. I to neće biti onako kako vi očekujete", poručila je mnogobrojnoj publici Bojana Maljević.

Ona je na društvenim mrežama objasnila da je postignut dogovor o snimanju novih epizoda.

"Pala je odluka da se radi nastavak serije "Otvorena vrata". Još kad smo dobili novog predsednika - na dileme se nismo ni vraćali. Prvo sam vest objavila na Fejsbuku jer preko 175.000 ljudi zaslužuje da to saznaju prvi. Dakle, radilo bi se i bez promene predsednika, no samo kažem - poklopilo se stizanjem rezultata i pobedom drugog kandidata. Odluku smo doneli ja kao producent i Miša Radović i Biljana Srbljanović kao koautori serije", napisala je Bojana Maljević na Fejsbuku.

Ovu vijest je potvrdila i Biljana Srbljanović koja je na Tviteru napisala "Dobar dan. Sprema se nastavak Otvorenih vrata".

Inače ova serija prikazuje život savremene građanske porodice u Beogradu tokom devedesetih godina i sastoji se od 34 epizode.

Bonus video: