Nove epizode "Lud, zbunjen, normalan": I Ejdus među gostima

„Već tri puta sam izjavljivao da je kraj i svaki put bih se ugrizao za jezik... Tako da ovog puta neću reći da je kraj”, kazao je reditelj
289 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 21:58h

Ekipa bosansko-hercegovačke humorističke serije "Lud, zbunjen, normalan" nedavno je u Sarajevu počela sa snimanjem nove, sedme sezone.

Zanimljive razgovore i zgode i nezgode četiri generacije Fazlinovića reditelj Elmir Jukić "spakovao" je u devet novih epizoda, a scenarista Feđa Isović za "Vijesti" je potvrdio da će serija zadržati dobri, stari duh prave sarajevske svakodnevice.

"Ne bih da otkrivam nove zaplete koji će se desiti u kući i susjedstvu Fazlinovića, ali mogu da kažem da će nova sezona, koja će se sastojati iz devet epizoda biti mnogo svježija. Glumačka ekipa će biti manje-više ista, ali, kao što smo do sada imali neka gostujuća imena, tako ćemo i u ovoj sezoni osvježiti seriju novim likovima. Mogu samo da kažem da će jedan od gostujućih glumaca biti Predrag Ejdus", rekao je za "Vijesti" Isović i dodao da nije siguran da li će ovo biti definitivan kraj omiljene serije.

Već tri puta najavljivao kraj

"Već tri puta sam izjavljivao da je kraj, pa bi se onda pokazalo da je interesovanje publike ogromno i prionuo bih ponovo na pisanje. Svaki put sam ispao brzoplet i ugrizao se za jezik. Tako da ovog puta neću reći da je kraj. Svi uživamo u snimanju, gledaoci uživaju u gledanju, tako da nema razloga da bilo šta najavljujemo. Sačekajmo da snimimo ove epizode, da ih publika vidi, pa ćemo tek onda vidjeti kakvo je interesovanje i da li vrijedi snimati nešto novo", najavio je Feđa Isović za "Vijesti".

On je kazao i da će se nova sezona vjerovatno prikazivati i u Crnoj Gori, jer "onaj ko ovu seriju kupi jednom, uvijek je zainteresovan da kupi prava i na novu sezonu".

Serija "Lud, zbunjen, normalan" emituje se na Televiziji Vijesti.

Galerija

Bonus video: