Mima Karadžić: Ne obazirem se na kritike, dobili smo udarni termin

"Nikad neće serija biti gledana, recimo, u Makedoniji zato što igra Makedonac, ili u Hrvatskoj zato što smo angažovali njihovog glumca"
170 pregleda 0 komentar(a)
Mima Karadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mima Karadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.05.2012. 12:08h

Nakon što su dvije epizode serije “Budva na pjenu od mora” prikazane na hrvatskom RTL-u, na T portalu objavljena je TV kritika Zrinke Pavlić koju je crnogorski projekat, kako piše, od srca nasmijao.

Ona je crnogorsku seriju nazvala sapunicom, koja se povela za uspjehom hrvatskih “Larin izbor” i “Ruža vjetrova”.

Na gledaoce nije puno uticala njena negativna kritika, pa je tako crnogorska serija “Budva na pjenu od mora” dobila novi termin, kako ističe producent i glumac Mima Karadžić - udarni, što nije bio slučaj sa hrvatskim serijama u Crnoj Gori.

"Zbog velike gledanosti prve dvije epizode, serija je sa subote pomjerena za nedjelju veče, što je udarni termin u Hrvatskoj. Iako su prikazane tek dvije epizode, serija je veoma gledana kod njih, a mi dobijamo pozive od novinara sa svih strana", otkriva Karadžić.

Negativnih komentara uvijek ima

On nije želio da komentariše kritiku Zrinke Pavlić.

"Nijesam je čitao, tako da ne znam o čemu je pisala. Ali negativnih komentara i kritika uvijek ima, ali se mi ne obaziremo na to", kazao je ističući da je bilo prijedloga da za seriju “Budva na pjenu od mora” angažuju i hrvatske glumce, međutim, publika će gledati uglavno istu ekipu, proširenu još po nekim imenom.

"Nikad neće serija biti gledana, recimo, u Makedoniji zato što igra Makedonac, ili u Hrvatskoj zato što smo angažovali njihovog glumca. Mislim da su ova priča i glumci koji se pojavljuju u seriji za njih veoma interesantni i pravo osvježenje", kaže on.

U Crnoj Gori prikazano je prvih 12 epizoda, a sredinom mjeseca ekipa će se opet okupiti zbog snimanja nastavka. Pored proširene glumačke ekipe, proširiće se i priča po crnogorskim gradovima, pa ćemo tako u seriji “Budva na pjenu od mora” ubuduće gledati i kadrove snimljene u Baru, Podgorici i Žabljaku.

Bonus video: