Nikola Šoć: VIP Survivor mi je promijenio život

„Često sam zamišljao palačinke, biftek i koka kolu, što mi uopšte nije pomoglo, već naprotiv”, prisjetio se Nikola Šoć
202 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2012. 19:20h

Nakon povratka sa Kostarike i početka emitovanja VIP Survivora, budvanski maneken Nikola Šoć postao je poznat širom regiona.

On je za "Vijesti" ispričao kako je izgledao boravak na ostrvu, šta mu je najviše nedostajalo, zašto su svađe tokom boravka na Kostariki bile česte, kao i koliko mu je to iskustvo promijenilo život.

Po povratku sa Kostarike mediji tvrde da se na ostrvu rodila ljubav između njega i Kristine Bekvalac, što oni poriču tvrdeći da su najbolji prijatelji

"Često sam zamišljao palačinke, biftek i koka kolu, što mi uopšte nije pomoglo, već naprotiv", prisjetio se on.

Od raznih stvari koje su ga čekale u divljini, Nikoli je ipak najteže padao plemenski savjet, zbog napete atmosfere, ali i glasanja protiv jednog od saplemenika.

"Rukovodim se time da svađa ne donosi ništa pozitivno, ali je sa druge strane nekada neophodna. Uslovi u kojima smo mi bili prirodno proizvode svađu, bilo bi čudno da do konflikta nije dolazilo. Mora se uzeti u obzir da smo bili daleko od civilizacije, a tu su i glad, nehigijena, strah, iscrpljenost i poraz koji dovode do konfliktnih situacija", izložio je Šoć svoje mišljenje o svađama.

On nije želio da odgovori da li je na Kostariki bilo prostora za glumu ili se od kamere ništa nije moglo sakriti:

“Sada dok pratim Survivor, ne želim da komentarišem saplemenike. Okolnosti na ostrvu su drugačije, u pitanju je skupina od 18 ljudi različitih karaktera, koji se ne poznaju i opstaju u teškim uslovima i čovjek im ne može zamjeriti. Kamere su bile uvijek sa nama, a ja sam se vodio principom da je iskrenost najjače oružje”.

Po povratku sa Kostarike mediji tvrde da se na ostrvu rodila ljubav između njega i Kristine Bekvalac, što oni poriču tvrdeći da su najbolji prijatelji. Pored Kristine, kao osobe sa kojima se najviše zbližio izdvaja Sebastijana i Vlada.

“Ti momci su pokazali svoj jak karakter, što veoma cijenim, pa je bilo neminovno da nastavimo druženje koje je počelo na Kostariki”, objasnio je on i dodao da su emisije Survivora koje se prikazuju pokazale sa kim se slagao, a sa kim ne, što će po njemu biti još jasnije kako emitovanje bude odmicalo.

“Već sam pomenuo da je iskrenost bila moja glavna 'taktika', tako da nisam nikada krio kada mi neko ne odgovara ili obrnuto”, kaže on.

Najbanalnija stvar koju sam uradio kada sam došao kući je dugo tuširanje i pranje zuba

“Novih ponuda ima, one prave tek očekujem, a najviše se radujem nastavku snimanja serije 'Budva na pjenu od mora'. Volio bih da mi se desi neki novi poslovni izazov koji bi me jako obradovao i spremno ga čekam”, otkrio je on.

Prilagođavanje na stari život

Maneken kaže da mu je nakon povratka najteže pao boravak u zatvorenom, a otkrio je i šta je prvo uradio kada je stigao kući:

"Najbanalnija stvar koju sam uradio kada sam došao kući je dugo tuširanje i pranje zuba. Nakon 40 dana provedenih na otvorenom imao sam problem da budem u zatvorenom prostoru dugo, tako da sam po cijeli dan bio napolju i uživao sa društvom i familijom. Ipak mi je u svemu tome nedostajao dio ekipe sa ostrva. Imao sam potrebu da se stalno čujem sa njima i da zajedno komentarišemo prilagođavanje na stari život", ispričao je Šoć.

Bonus video: