Žene sa Dedinja u osam epizoda

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve
247 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.04.2012. 07:51h

Serija “Žene sa Dedinja” u kojoj glume Anđelka Prpić, Irena Mičijević, Maja Noveljić, Lena Bogdanović i Dragan Mićanović, počeće da se emituje od ove nedjelje na Televiziji Vijesti.

Režiser prve sezone, koju čini osam epizoda je Dušan Lazarević, a snimana je u produkciji Emotiona. Planirano je da se Žene sa Dedinja prikazuju pet sezona, a produkcija je najavila snimanje druge sezone.

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve: Čarna Malbaš je supruga pop-pjevača Martina, koji je postao slavan poslije pobjede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović je advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit promiskuitetna vajarka.

Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije. Ipak, tragični događaj na žurci povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, te će se iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucjena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva, do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti. Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar doktor Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica, koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica.

Radnja serije smještena je jednim dijelom u dvije vile iz Tolstojeve ulice na Dedinju u kojoj se pored ostalih nalazi i rezidencija bivšeg jugoslovenskog predsjednika Slobodana Miloševića.

Bonus video: