Čarli Šin se izvinjava zbog skandala iz 2011.

"Ne mogu to da popravim. Bilo je malo neprijatno. Izgledaju mi čudne neke stvari koje govori taj tip", rekao je Šin
0 komentar(a)
Čarli Šin, Foto: Ontheredcarpet.com
Čarli Šin, Foto: Ontheredcarpet.com
Ažurirano: 30.03.2012. 12:13h

Američki glumac Čarli Šin (46) izvinio se obožavaocima zbog skandala u 2011. i izrazio nadu da će nastaviti snimanje nove TV serije.

Šin je završavao na naslovnim stranama tabloida pošto je dobio otkaz u TV seriji "Dva i po muškarca", veoma popularnoj u Sjedinjenim Američkim Državama.

Glumac koji ne skriva sklonost prema drogi i alkoholu, kritikovao je producenta serije, a zatim je detalje iz privatnog života (veze sa ljubavnicama i razmišljanja o svijetu) objavio na internetu i kao gost u jednoj TV emisiji u kojoj je više pokazao smušenost negoli duhovitost.

Kako prenosi agencija AFP, u emisiji Today Show američke mreže NBC rekao je da su mu snimci skandala iz 2011. dali ideju da snimi dokumentarac o svom nastupu ludila u javnosti.

"Ne mogu to da popravim. Bilo je malo neprijatno. Izgledaju mi čudne neke stvari koje govori taj tip", rekao je Šin.

Glumac je zarađivao dva miliona dolara po epizodi za ulogu neženje i ženskaroša u seriji "Dva i po muškarca" iz koje je otišao pošto je uvrijedio producenta Čaka Lorea.

Šin je je u emisiji Today Show rekao da neće prestati da pije i da ga producenti njegove nove TV serije "Kako savladati bijes", koja će od 28. maja početi da se prikazuje na mreži FX, neće slali na testove na drogu.

On će u toj seriji glumi psihoterapeuta.

Bonus video: