U SUSRET ČETVRTOJ SEZONI

Kapičić dobio ulogu u seriji "Better Call Saul"

Prema navodima „Hollywood Reportera“, Kapičić će dobiti bitnu ulogu u spinofu „Breaking Bada“
93 pregleda 5 komentar(a)
Stefan Kapičić, Foto: Shutterstock
Stefan Kapičić, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.05.2018. 17:08h

Srpski glumac Stefan Kapičić očigledno koristi svaku priliku koju dobije u Holivudu i konstantno napreduje. Nakon uloga u serijama „The Unit“, „Numb3rs“, „Counterpart“ i „24“ došao je Marvelov hit „Deadpool“, a nastavak ovog filma u kojem je Kapičić dobio ulogu Kolosa upravo je u bioskopima, dok sada stiže potvrda da će glumac igrati i u popularnoj američkoj seriji „Better Call Saul“.

Prema navodima „Hollywood Reportera“, Kapičić će dobiti bitnu ulogu u četvrtoj sezoni AMC-evog spinofa „Breaking Bada“, ali više detalja o ulozi za sada nije poznato.

„Uzbuđen sam što sam dobio šansu da postanem član ‘Better Call Saul’ porodice. To mi je jedna od omiljenih TV serija i zaista je ostvarenje sna postati dio ‘Breaking Bad’ univerzuma. Sreća je raditi sa nevjerovatnim timom i talentovanom ekipom glumaca ove predivne serije i jedva čekam da svi vide što smo spremili za predstojeću sezonu“, izjavio je Kapičić.

„Better Call Saul“, djelo Vinsa Giligana i Pitera Gulda, prati Boba Odenkirka u ulozi Džimija Mekgila, advokata kojeg fanovi serije „Breaking Bad“ znaju kao Sola Gudmana. Serija će se ove godine vratiti na male ekrane sa još deset epizoda, mada nije još određen datum premijere.

Kapičić se probio 2016. sa filmom „Deadpool“ gdje je pozajmio glas X-menu Kolosu. Film je zaradio preko 783 miliona dolara širom svijeta i na taj način postao najuspješniji film iz X-men franšize do danas.

Nastavak „Deadpoola“ od danas je u bioskopima i predviđa se da će zaraditi 150 miliona dolara tokom otvarajućeg vikenda, a Kapičić ponovo igra uz glavnu zvijezdu Rajana Rejnoldsa.

On je u novogodišnjem intervjuu za „Vijesti“ otkrio da ga čeka još atraktivnih projekata, među kojima je serija koju će režirati Tim Miler, a producirati Dejvid Finčer.

“To je projekat kome se veoma radujem i koji će trajati tri ili četiri godine. U pitanju je možda najskuplja serija svih vremena i bavi se svijetom fantazije poput ‘Igre prijestola’. Lik koji mi je Miler ponudio je jedna od uloga koju sam sanjao. Nadam se da ću uskoro moći mnogo više da kažem o tome”, ispričao je Kapičić tada.