Prvi regionalni tok-šou "Okruženje" od 2. aprila i na TV Vijesti

Teme u serijalu koji ima pet emisija su: Predrasude, Ekonomska kriza, Mediji, Biti mlad, a biti na Balkanu i Velike sile i Balkan
0 komentar(a)
televizija vijesti, Foto: Arhiva Vijesti
televizija vijesti, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 26.03.2012. 11:42h

Prvi regionalni tok-šou pod nazivom "Okruženje" počeće da se emituje 2. aprila i moći da se gleda u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji i Srbiji.

Teme u serijalu koji ima pet emisija su: Predrasude, Ekonomska kriza, Mediji, Biti mlad, a biti na Balkanu i Velike sile i Balkan.

Voditeljski par Nenad Šebek i Petar Lazić ugostiće kompetentne sagovornike, kratki prilozi odrediće ugao rasprave, a umjesto tradicionalne najave emisije će počinjati nastupom stend-ap komičarke iz Zagreba Marine Orsan.

Emisija "Okruženje" biće od 2. aprila svakog ponedjeljka uveče na programu TV Vijesti, Studija B, RT Vranje, ALSAT-M TV u Skoplju, BHTV u Sarajevu i KAPITAL NETWORK u Zagrebu.

"Emisija traje jedan sat i pretenduje da postavi nove standarde u svom žanru po dinamici, zanimljivosti, načinu obrade tema i, naravno, regionalnom pristupu", navodi se u saopštenju Centra za pomirenje i demokratizaciju u jugoistočnoj Evropi (CDRSEE), koji je realizovao emisiju zajedno sa Evropskim fondom za Balkan.

Bonus video: