Ovo je nova Keri Bredšo!

Da se već dobro snalazi i da na pravi način ulazi u lik, govore riječi hvale i podrška koju je mlada glumica dobila od Sare Džesike Parker
172 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2012. 18:32h

Ana Sofija Rob sa puno entuzijazma se priprema za ulogu mlade Keri Bredšo u prednastavku kultne serije „Seks i grad“.

„Kerini dnevnici“ su namijenjeni mlađoj publici, a 18-godišnja glumica ne krije da ima veliku podršku starije koleginice Sare Džesike Parker.

Pošto je odlučeno da mladu Keri Bredšo u prednastavku serije Seks i grad igra 18-godišnja Ana Sofija Rob, glumica se „bacila" na pripreme.

Ana Sofija je za potrebe snimanja nove serije “Kerini dnevnici” nedavno probala da ponese kompletan stil kolumnistkinje iz mlađih dana – kovrdžava plava kosa, šljaštave cipelice, i naravno, trapavost.

Da se već dobro snalazi i da na pravi način ulazi u lik, govore riječi hvale i podrška koju je mlada glumica dobila od starije koleginice Sare Džesike Parker.

„Dopisivale smo se. Baš me je ohrabrila i to je zaista divno!", opisala je Ana Sofija podršku koju ima od Parkerove, koja je godinama glumila Keri u seriji i filmovima Seks i grad.

"Pratila sam seriju, gledala filmove i stvarno ću dati sve od sebe da uđem u Kerin lik. Znam da će mnogi novu seriju upoređivati sa “Seks i gradom”, ali mi, koji na njoj radimo, se trudimo da bude drugačija. Seriji će, ovoga puta, privrženija biti moja generacija. Radnja je smještena u osamdesete godine i zabavna je", dodala je Ana Sofija.

Serija “Kerini dnevnici” biće prikazivana na američkoj televizijskoj mreži CW i pratiće priče Keri Bredšo kada je bila tinejdžerka, kao i sve avanture kroz koje je prolazila dok nije postala poznata Njujorčanka.

Galerija

Bonus video: