"Budva na pjenu od mora" će biti hit i u regionu

“Pregovaramo sa televizijama iz Albanije, Kipra, Rusije i Slovenije, pa očekujemo da će i u tim zemljama veoma przo početi prikazivanje”, kaže Karadžić
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2012. 18:20h

Nakon velikog uspjeha u Crnoj Gori i Srbiji, serija “Budva na pjenu od mora” će početi da se prikazuje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

“Prva epizoda će se emitovati sjutra veče na RTRS-u, za gledaoce u Republici Srpskoj, dok će je od nedjelje bosanska i hrvatska publika pratiti na RTL-u. Publika u Makedoniji će uživati u seriji tek od marta”, kazao je producent serije i glumac Mima Karadžić, koji je sinoć održao konferenciju u Banjaluci, a večeras će se predstaviti novinarima u Hrvatskoj. On je takođe istakao da će zahvaljujući ovim emitovanjima, serija postati najgledanija u regionu, što im je i bio cilj.

“Pregovaramo sa televizijama iz Albanije, Kipra, Rusije i Slovenije, pa očekujemo da će i u tim zemljama veoma przo početi prikazivanje”, kaže Karadžić.

“Nama je strateški veoma bitno da serija bude prikazana u što više država, jer ako uspijemo uz pomoć nje da dovedemo ovog ljeta bar dva posto više turista, mi smo seriju isplatili 16 puta”, kaže glumac koji smatra da će serija biti interesantna gledaocima na Kipru, samim tim što je u pitanju mediteranska zemlja. Kada je u pitanju Rusija, po njegovom mišljenju njih će privući ljetnji kadrovi, koje je lijepo gledati na minus 30. Serija će privući gledaoce u Rusiji i uz pomoć Staše Radulović, koja u njoj glumi Ruskinju.

“U drugom dijelu serije će se sigurno razvijati ruska priča. Njima je Crna Gora veoma egzotična i zanimljiva, kako za posjetu, tako i za život”, objasnio je Karadžić koji igra kontraverznog Sava Bačića.

Nastavak serije snimaće se u aprilu, a Karadžić ističe da je sa svim televizijama potpisao ugovor za 24 nove epizode.

Bonus video: