Ekrem i Igbala Jevrić u šou programu "Parovi"

Fokusiraćemo se na one osobe koje su se do sada pokazale najzanimljivije pred kamerama tako da nije čudno što se prvi na listi želja našao upravo Ekrem
125 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.11.2011. 15:50h

Nakon srpske "Farme", Ekrem Jevrić će učestvovati u još jednom rijalitiju. Riječ je o šou programu "Parovi", koji počinje na Happy televiziji. Takmičari će u vilu u Zemunu useliti 23. decembra.

"Fokusiraćemo se na one osobe koje su se do sada pokazale najzanimljivije pred kamerama tako da nije čudno što se prvi na listi želja našao upravo Ekrem kojeg smo pozvali da sa suprugom dođe u šou", objasnili su sa Happy televizije, prenose hrvatski mediji.

Jevrić je, nakon što su ga kontaktirali, u preliminarnim razgovorima pokazao interes za učestvovanje u šou programu. Ostalo je da se dogovore o visini honorara, a i njegova supruga Igbala nije sigurna da li duže može da odsustvuje sa posla.

Ekremu se tokom "Farme" svidjela Vesna Vukelić Vendi što mu je uzrokovalo probleme sa suprugom. Pred kamerama je govorio da sa njom želi seks, ljubio njena stopala i grlio njene cipele.

Često je i pio, iako nije umio da se nosi sa alkoholom.

Nakon završetka tog šou programa, posvetio je pjesmu Igbali i njome je zamolio da mu oprosti sve što je radio tri mjeseca dok je boravio na "Farmi".

"Oprosti Igbala"

Galerija

Bonus video: