Emili Bergl više voli da igra ubicu nego žrtvu

Njen lik ima prošlost prepunu okrutnih tajni, a iza milog lica skriva se zloba
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.11.2011. 11:46h

Društvo Očajnih domaćica iz Visterija Lejna dobilo je pojačanje. Ulogu prepredene i misteriozne Bet, žene Pola Janga, tumači Emili Bergl koja je oduševljena ekipom sa seta, prenosi hot.hr.

“Ekipa je uhodana i bilo me strah kako ću se uklopiti. Ali moram reći da nam je odlično na setu i da se stalno zabavljamo. Ne razumijem zašto o djevojkama govore kao o razmaženim divama. One su zaista jednostavne”, kazala je o koleginicama iz serije.

Njen lik ima prošlost prepunu okrutnih tajni, a iza milog lica skriva se zloba. Bet je slala pisma u zatvor Jangu, zavoljeli su se i vjenčali, ali nikad nijesu konzumirali brak, što će biti posebno zanimljiv detalj. Emili uživa u nepredvidivosti svog lika.

“Volim ga baš zato što je tajnovit i što nikad ne znam šta će sljedeće uraditi”, rekla je glumica.

Pri biranju uloga najvažnije joj je da je lik zabavan i misteriozan, kaže da gotovo nikad nije glumila normalnu osobu.

“Radujem se ulogama kompleksne osobe. Draže mi je da igram ubicu, nego žrtvu”, ističe.

Prvo pojavljivanje na malim ekranima ostvarila je u horor filmu “The Rage: Carrie 2”.

Zatim se pojavljivala u serijama CSI: Miami, Uvod u anatomiju, Southland i mnogim drugim. Jedna je od rijetkih glumica koje kontinuirano nastupaju u pozorištu.

“Volim tu intimnu atmosferu i način na koji publika reaguje. Stvori se energija koja ne može postojati na televiziji. A i sigurna sam da ljudi dolaze da gledaju predstave upravo zato što su realnije i nose veću mogućnost greške.

Ako ne mogu da nađem pantalone, svejedno moram da izađem na binu i odglumim svoje. Na TV uvijek mogu sačekati dok ne budem spremna”, rekla je 36-godišnja Emili.

Bonus video: