Četvorogodišnjoj djevojčici majka namontirala vještačke grudi i zadnjicu

Ovu odluku brani i njena baba Barbara. Ona tvrdi da nagrade na ovakvim takmičenjima za djevojčice mogu pomoći pobjednicama da u narednim godinama sebi priušte najbolje školovanje
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2011. 12:37h

Madi Džekson je djevojčica od četiri godine, ali zbog učešća u televizijskom takmičenju 'Toddlers And Tiaras' izgleda kao minijaturna verzija dvadesetogodišnjakinje.

Njena majka Lindzi svoju je ćerku prekrila 'teškim' slojevima šminke, a kako bi Madi što više podsjećala na legendarnu kantri divu Doli Parton, odlučila se da njen izgled 'oplemeni' umecima za grudi i zadnjicu!

"Za neke ljude to je previše, ali to se, eto, događa... To je normalno. Kad nosi lažne grudi i lažnu guzu, to je samo mali bonus", objasnila je Lindzi.

Ovu odluku brani i njena baba Barbara. Ona tvrdi da nagrade na ovakvim takmičenjima za djevojčice mogu pomoći pobjednicama da u narednim godinama sebi priušte najbolje školovanje.

No, kritičara je mnogo, tako da se mnogi bune zbog postojanja emisije 'Toddlers And Tiaras', a osnovali su i svoju Fejsbuk grupu.

Bonus video: