Nova sezona emisije "Bez granica" na TV Vijesti od 5. septembra

On je otkrio da će na startu novog serijala, između ostalog, baviti i Bukovicom i “zanimljivim učinkom Vlade na revalitazaciji tog prostora”
203 pregleda 0 komentar(a)
Sead Sadiković, Foto: Luka Zeković
Sead Sadiković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.09.2011. 10:56h

Novi serijal emisije "Bez granica", autora i voditelja Seada Sadikovića počeće sa emitovanjem 5. septembra na TV Vijesti.

"Imamo želju da nešto novo uvedemo i to će se svakako desiti, ali to čuvamo kao iznenađenje. Tokom ovog, trećeg serijala, biće više interaktivnosti, a reportažu kao žanr, naravno, zadržavamo sa namjerom da je napravimo još zanimljivijom", kazao je za "Puls" Sadiković.

Na pitanje koliko mu laska i predstavlja odgovornost to što je emisija "Bez granica" jedna od najpopularnijih iz Crne Gore, Sadiković odgovara:

"Svakako laska nekome ko je iz Crne Gore. Kao što autoru najpopularnije emisija u Nišu, laska to što je najpopularniji u Nišu. Zato moramo biti svjesni realnosti, i to nam postavlja zadatak da moramo biti još bolji i nadam se da ćemo biti još popularniji na..., kako da kažem - jezicima. Na prostoru gdje se govori našim maternjim jezicima”, kazao je u svom stilu Sadiković.

Na pitanje da li bi neki od mnogobrojnih priloga izdvojio koji najupečatljiviji ili koji je odradio sa posebnim zadovoljstvom, odgovara da to ne može učiniti jer bar desetak priloga njegovih kolega zavređuju pažnju, a gledanost to potvrđuje.

On je otkrio da će na startu novog serijala, između ostalog, baviti i Bukovicom i “zanimljivim učinkom Vlade na revalitazaciji tog prostora”.

"Kako je emisija kolažnog tipa, priloga se dosta nakupilo, tako da će biti dosta zanimljivosti", obećao je Sadiković.

Nove epizode ovog televizijskog hita biće emitovane ponedjeljkom u 21 čas.

Bonus video: