10 novosti o 23. sezoni Simpsonovih

Među gostima u predstojećoj sezoni su Kifer Saterlend, Džejn Linč, Majkl Sera, Endi Garsija, Džoan Rivers, Džeremi Ajrons, Lejdi Gaga
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.08.2011. 12:50h

Jedna od najpopularnijih serija ikada i u narednoj sezoni će uveseljavati gledaoce širom svijeta. A o tome šta će tokom nje imati priliku da vide, pričali su njeni kreatori za strane medije. Evo deset stvari koje ćemo saznati o Simpsonovima.

- Biće najmanje još dvije Benksijeve intervencije. Ovaj ulični umjetnik je za prethodnu sezonu kreirao uvodnu špicu za jednu od epizoda, a u sljedećoj sezoni imaće još više posla..

- Petstota epizoda biće emitovana 19. februara. Producent Al Džin je nagovijestio šta će u njoj moći da se vidi: “Na tajno okupljanje u gradu Simpsonovi nisu pozvani, a kada se na njega ušunjaju shvataju da se raspravlja o tome da li ih treba protjerati iz Springfilda, jer su svima dosadili. A biće još mnogo iznenađenja”.

- Među gostima u predstojećoj sezoni su Kifer Saterlend, Džejn Linč, Majkl Sera, Endi Garsija, Džoan Rivers, Džeremi Ajrons, Lejdi Gaga. I da ne zaboravimo - Teodor Ruzvelt! “Imamo pravi audio snimak Ruzvelta (iz govora koji je održao vjerovatno 1918. Pomislio sam: Konačno! Imamo predsjednika u šouu. I to dobrog predsjednika”, objasnio je Džin.

- Kreator serije Met Grening volio bi da ugosti radijsku zvijezdu Fila Hendrija, a Džin slavnog bezbol igraga Sendija Kofaksa.

- U prethodnoj seriji par u nastajanju Ned Flenders i Nedna, naišao je na veliku ljubavnu prepreku. Problemi su nastali kada je Ned saznao sa koliko je muškaraca bila njegova partnerka. Šou će sudbinu para prepustiti gledaocima koji će glasati, a priča će kasnije pratiti njihovu želju (utisak je da je producentima ova ljubav bitnija nego obožavateljima serije). Grening je objasnio zašto podržava vezu: “Bart zaslužuje učitelja koji živi u komšiluku”.

- Dok istražuje romantične opcije sa likom koji će igrati Majkl Sera, Liza bi na kraju mogla pronaći ljubav u “četvorookom” štreberu.

“Ako se smuva sa bilo kim, to može biti jedino Milhaus”, kazao je ranije Džin, a sada i objasnio: “Snimili smo epizodu u kojoj ga je poljubila - priznala je da je sladak, a onda je on pao sa litice. Spasio ga je orao. Ljudi su bili toliko srećni da me je to podsjetilo na vrijeme kada se Čarli Braun sviđao crvenokosoj djevojčici. Pomislio sam da ne znam kako će se šou završiti, ali u mom srcu oni će biti zajedno”.

- U pripremi je i epizoda u kojoj će otkriti da je tepih u Moovom baru star nekoliko stotina godina. “Korišćen je kao tapiserija, a jedno vrijeme je bio i Mikelandželov. A glas tepiha pripada Džeremiju Ajronsu”, otkrio je Džin.

- Simpsonovi neće otići hiljadu godina u budućnost kako bi se ukrstili sa Futuramom, ali će u epizodi koju je napisao nekadašnji scenarista Futurame, Džej Stjuart Barns, biti prikazana njihova božićna proslava 30 godina kasnije.

- Animirane zvijezde će posjetiti i sedmi kontinent Antarktik, jedini na kojem do sada nisu bile.

- Dvadeset treća sezona Simpsonovih u Americi će početi da se emituje 25. septembra.

Bonus video: