Uskoro ćete gledati seriju "Budva na pjeni od mora", poput onih sa HBO

Riječ je o drami koja će oslikati dašanjicu i na ozbiljan način predstaviti priču o vremenu stanovnika
99 pregleda 0 komentar(a)
pres budva serija, Foto: Vuk Lajović
pres budva serija, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 24.08.2011. 13:45h

„Budva-na pjeni od mora“, naziv je nove serija koju potpisuje već oprobani trio, reditelj Milan Karadžića, scenarista Stevan Koprivica i producent Milutin Mima Karadžić, čija će prva klapa biti snimljena već 3. septembra u popularnoj budvanskoj diskoteci „Top Hill“.

Riječ je o drami koja će oslikati današnjicu i na ozbiljan način predstaviti priču o vremenu stanovnika.

Koprivica je naveo da serija nije humoristička, ni „sapunica“, nije ni „saga“ kakve su popularne turske serije, već drama. Poput onih koje se emituju.

Koprivica je naveo da serija nije humoristička, ni „sapunica“, nije ni „saga“ kakve su popularne turske serije, već drama. Poput onih koje se emituju na HBO.

"Imamo jake, potencijalne karaktere u jakim sukobima između novog, urbanog načina mišljenja i patrijarhalne sredine, pravde i nepravde.... To ne znači da je bez humorističkih elemenata. Ta predivna Budva kakva je, jeste metropola i nosi ono što sa sobom nose metripole, sve te pluseve i minuse, sukobe, nedoumice", kazao je Koprivica dodajući da je riječ o urbanoj profilaciji Mediterana.

Poput "Sen Tropea"

Reditelj Milan Karadžić je naveo je da serija ima svoj društveni angažman, te će se baviti svim onim aktuelnim problemima, pričati priču o sukobima mentaliteta, biznisa, tradicije, modernog.

Direktorka Turistička organizacije Budva Jelena Rađenović kazala je da je grad Budva uvijek podržavao velike projekte, poput ove serija.

"Raduje me što veliki projekti uvijek izaberu Budvi i mi smo tu da podržimo", istakla je Rađenovićeva.

Uz podsjećanje na velike serije poput „Kapri“, „Sen Trope“, menadžerka grada Budve Milena Marović uvjerena je da će ova serija na pravi način promovisati Budvu, kao metripolu turizma.

U seriji glume Milutin Karadžić, Ljiljana Blagojević, Dragan Bjelogrlić, Branislav Bane Popović, Sanja Jovićević, Momčilo Otašević, Božo Zuber , Ana Vučković, Andrea Mugoša, Sanja Lakušić, Milena Marić.

Bonus video: