Katarina Bogićević: I bez "Talenta" zvijezda

Katarina kaže da bi ona, kada su u pitanju zvijezde regionalne scene, najviše voljela da uzme autogram od Tijane Dapčević i Zdravka Čolića jer cijeni njihov rad.
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2011. 16:17h

Katarina Bogićević je osvojila peto mjesto u televizijskom takmičenju “Ja imam talenat”, oduševivši publiku i članove žirija koji su joj poslije nastupa uputili veliki broj komplimenata na račun njenog izvođenja.

“Zaista sam zadovoljna nastupom. Druženje je bilo fenomenalno, pravili smo žurke u hotelu, pričali viceve, a kada sam nastupala, nijesam imala tremu i izvela sam miks triju pjesama.

Jedna od njih je i moja 'Kukuriku buć' koju sam otpjevala na španskom jeziku, druga je 'Donce France', dok je treća 'Lady be Good'”, kazala je za “Vijesti” Katarina, koja dodaje da joj je drago što je pobijedio par, koji je inače i bio njen favorit.

“Baš mi je drago što su oni pobijedili. Treba im novac i srećna sam zbog njih. Ja sam išla po principu šta bude biće, nijesam se opterećivala nagradom”, naglašava Katarina.

Rekli su mi da sam i bez 'Ja imam talenat' zvijezda i da samo nastavim tim tempom i da ću uspjet

Na pitanja da li je dobila još neke ponude po završetku takmičenja, te šta su joj rekli članovi žirija, Katarina odgovara:

“Rekli su mi da sam i bez 'Ja imam talenat' zvijezda i da samo nastavim tim tempom i da ću uspjeti. Ono što je simpatično bilo, jeste da su mi po završetku šoua prilazili ljudi, tražili mi autograme i to je bio fenomenalan osjećaj”.

Katarina kaže da bi ona, kada su u pitanju zvijezde regionalne scene, najviše voljela da uzme autogram od Tijane Dapčević i Zdravka Čolića jer cijeni njihov rad.

“Ono što bih voljela da naglasim je da je sa mnom na sceni bio moj brat koji je bio član mog benda, a inače je glumac. Vidjela sam da se i publici svijedlo kako je odglumio.

Osim ponude koju mi je uputila Danica Maksimović da učestvujem u nekom njenom mjuziklu ili seriji koju bude radila, imam u planu da nastupim na Dječjoj Evroviziji

Inače, tokom finalne večeri svi smo se družili, šalili i mogu reći da ljubomori nije bilo mjesta”, priča Katarina, koja dodaje da će poslije ovog takmičenja možda nastupiti na Dječjoj Evroviziji.

“Osim ponude koju mi je uputila Danica Maksimović da učestvujem u nekom njenom mjuziklu ili seriji koju bude radila, imam u planu da nastupim na Dječjoj Evroviziji. Pjesmu radim, ali treba još neke stvari da se poklope kako bih učestvovala na tom takmičenju”, zaključuje Katarina.

Pobjednici drugog serijala „Ja imam talenat“ su gluvonijemi plesači Milica i Nenad koji su osvojili 100.000 eura. Drugo mjesto pripalo je malom bubnjaru Đurađu Đuričiću koji je osvojio skuter i privatno zdravstveno osiguranje, a treća je harmonikašica Anđela Nikolić .

Galerija

Bonus video: