Katarina Bogićević: Ako pobijedim, voljela bih da posjetim Holivud

Katarina kaže da bi voljela ako pobijedi da posjeti Holivud, kako bi upoznala svoje idole
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.06.2011. 17:58h

Dvanaestogodišnja Katarina Bogićević, koja je svojim nastupima u emisiji “Ja imam talenat” oduševila publiku u Crnoj Gori i šire, pjevaće i u finalu ovog televizijskog takmičenja.

Tom prilikom će, kako je “Vijestima” otkrila, izvesti tri numere.

“Jedna će biti moja pjesma, a druge dvije će biti strane. Tremu nemam, to sam već prevazišla. Na sceni sam od četvrte godine, tako da odavno treme nema. O pobjedi nijesam razmišljala, a glasače sam angažovala, pa šta bude”, rekla je Bogićević.

"Druženja su super"

Ona dodaje da podršku ima od najbližih, a da će na scenu sa njom izaći i jedan dječak, ali će njegov identitet i uloga ostati iznenađenje za gledaoce posljednje emisije ovogodišnjeg serijala “Ja imam talenat”.

“Konkurencija je jaka i svi smo dobri na svoj način. Druženja su super. Upoznala sam nove finaliste. Slikala sam se sa gluvonijemim parom. Možemo da se sporazumijemo i baš su cool”, prenosi nam utiske iz Beograda.

Katarina je osvojila je za vrlo kratko vrijeme simpatije publike, ali i žirija

Ova talentovana djevojčica, koja je učestvovala na raznim muzičkim manifestacijama u zemlji i regionu, osvojila je za vrlo kratko vrijeme simpatije publike, ali i žirija. Najviše pažnje dobila je od Danice Maksimović, koja je oduševljena njenim talentom, scenskim pokretim, pa joj je predložila i saradnju.

“Danica Maksimović mi je ponudila da me, kada bude pravila mjuzikl ili seriju, pozove da učestvujem. Drago mi je što sam dobila takvu ponudu. Zaista nijesam očekivala i srećna sam zbog toga”, kaže Katarina, koja je u polufinalnoj večeri izvela svoju numeru “Vaška” obojenu performansom, poslije kojeg je pozdravljena burnim aplauzom.

Katarina kaže da bi voljela ako pobijedi da posjeti Holivud, kako bi upoznala svoje idole.

“To mi je san odmalena, da upoznam ako mi se desi prilika neke poznate ličnosti. Moj idol je pjevačica Bijonse, a omiljeni glumac mi je Džoni Dep. Bila bih presrećna kada bih imala tu mogućnost”, iskrena je Katarina.

Voljela bi da se bavi i glumom

Ona dodaje da bi, osim pjevanjem, voljela da se bavi glumom u slobodno vrijeme.

“Voljela bih da se školujem u Americi, i da tamo bavim glumom iz hobija”, zaključuje mlada pjevačica, koja je sudeći po onome što je prikazala u emisiji i komentarima članova žirija na dobrom putu ka Holivudu.

poruku RB_redni broj takmičara treba poslati na 14741

Finale šoua “Ja imam talenat” biće emitovano u nedjelju veče u 21 sat na Televiziji Atlas.

Glasanje publike (poruku RB_redni broj takmičara treba poslati na 14741) počeće odmah po završetku nastupa posljednjeg takmičara, i trajaće 15 minuta. Pobjednik će osvojiti nagradu od 100 hiljada eura.

Galerija

Bonus video: