Dženjueri Džouns otkrila zašto je išla kod psihologa

Zvijezda serije Mad Men, Dženjueri Džouns je priznala da je išla na terapije kod psihologa samo kako bi imala sa kim da porazgovara.
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2011. 12:51h

“Previše sam putovala i htjela sam da budem sigurna da ću imati nekoga sa kim ću moći da popričam”, kazala je za magazin Allure.

Glumica je bila objasnila i da je oduševljena svojom, sada već bivšom, psihologinjom.

“Ona je pričala više nego ja, što je bilo urnebesno i vrlo zabavno. Zaista mi se se sviđala, kao da mi je prijateljica. Ali, na kraju sam zaključila da nema potrebe da nekome plaćam 300 dolara za razgovor koji bi mogla da vodim sa prijateljicom”, dodala je ona. Zatim je kazala i da je teško biti u vezi sa kolegom jer kad-tad dođe trenutak da neko mora da svoju karijeru stavi na drugo mjesto.

Prije nego što je postala glumica, Dženjueri je radila kao fotomodel, a o tom iskustvu je rekla: Bila sam uzbuđena što ću konačno moći da budem nezavisna, ali sam takođe, bila i veoma naivna – željela sam da budem bogata i slavna. Živjela sam u stanu blizu Empajer stejt bildinga. Bilo je milijardu djevojaka u Njujorku koje su željele da postanu modeli. Poslije nekog vremena, postala sam imuna na odbijanja, što mi je umnogome pomoglo kada sam otišla u Los Anđeles da postanem glumica”.

Popularna tridesettrogodišnja glumica je trudna, ali još ne želi da otkrije ko je otac. Svoje prvo dijete na svijet će donijeti ove jeseni.

"Presrećna je što može da potvrdi svoju prvu trudnoću. Veoma se raduje novom poglavlju života u kojem će dijete odgajati kao samohrana majka", bilo je sve što je tim povodom rekao njen portparol.

Pošto je u januaru raskinula sa komičarem Džejsonom Sudeikisom, Dženjueri su tabloidi povezivali sa glumcima Edrijenom Brodijem i Džimom Kerijem, te pjevačem Džošom Grobenom.

Bonus video: