Nova verzija crtanog filma "Porodica Kremenko"

Popularna američka animirana televizijska serija iz 60-ih godina, "Porodica Kremenko", vraća se na male ekrane u novoj, osavremenjenoj verziji čiji će autor Set Mekferlejn.
390 pregleda 0 komentar(a)
Kremenko, Foto: I-love-cartoons.com
Kremenko, Foto: I-love-cartoons.com
Ažurirano: 17.05.2011. 10:03h

Popularna američka animirana televizijska serija iz 60-ih godina, "Porodica Kremenko", vraća se na male ekrane u novoj, osavremenjenoj verziji čiji će autor biti američki animator, scenarista, producent i glumac Set Mekferlejn, saopštila je televizija Foks.

Mekferlejn je dobio zadatak da klasični crtać o životu Freda Flinstona, njegove žene Vilme i susjeda Barnija i Beti Kamenko, koji važi ze jednu od najuspešnijih animiranih televizijskih serija svih vremena, adaptira u duhu 21. vijeka.

"Prvi lik iz crtaća koji sam nacrtao kao dijete bio je Fred Kremenko. Sasvim je prirodno, dakle, da produciram novu verziju ove sjajne franšize", kazao je Mekferlejn, koji smatra da je američka publika sazrela za animirani sitkom o "debelom glupanderu čija je žena prava premija za njega".

Predstavnici televizije Foks se nadaju da će nova verzija približiti simpatične praistorijske likove "čitavoj jednoj novoj generaciji".

Kako prenosi agencija Rojters, snimanje serije će početi na jesen, a prve epizode će biti emitovane tek 2013.

"Porodica Kremenko", alegorija na američko društvo iz sredine 20. vijeka, premijerno je prikazivana u udarnim terminima na američkoj TV-mreži ABC od 1960. do 1966. kada je serijal prekinut poslije šest sezona.

Jedan od glavnih izvora humora u seriji bio je način na koji su životinje korišćene za tehnologiju.

Bonus video: