Rozga gostuje u seriji "Pod sretnom zvijezdom"

Iako producenti serije još nijesu otkrili detalje oko lika Jelene Rozge, ona će ovih dana snimiti prvu scenu uz rame sa najpoznatijim hrvatskim glumcima.
210 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Rozga, Foto: Zbrka.com
Jelena Rozga, Foto: Zbrka.com
Ažurirano: 06.04.2011. 16:04h

Jelena Rozga uskoro će se na malim ekranima pojaviti i kao glumica.

Naime, popularna hrvatska pjevačica koja je nedavno objavila album “Bižuterija”, gostovaće u seriji “Pod sretnom zvijezdom” koja se svakog radnog dana emituje na TV Atlas.

Ona je, kako prenose hrvatski mediji, sa velikim oduševljenjem prihvatila ulogu u ovoj telenoveli. Iako producenti serije još nijesu otkrili detalje oko lika Jelene Rozge, ona će ovih dana snimiti prvu scenu uz rame sa najpoznatijim hrvatskim glumcima poput Mile Elegović, Sandre Lončarić- Tankosić, Linde Begonje, Mirne Medaković, Ranka Zidarića i ostalih.

“Rado sam se odazvala pozivu producenata, super mi je serija kao i cijela glumačka ekipa. Iako mi nije ovo prvo pojavljivanje u telenoveli, uzbuđena sam, ali nemam tremu. Kako nijesam glumica po profesiji, vjerujem da će mi producenti pomoći da što bolje savladam ulogu”, izjavila je Jelena Rozga za tamošnje medije.

Inače, Jelena je jedna od mnogih hrvatskih pjevačica koje su se oprobale i u ulozi glumice. To je takođe uradila Nina Badrić u serijalu “Lud, zbunjen, normalan”, koji se emitovao na Televiziji Vijesti.

Ipak, najdalje je otišla Rozgina prijateljica Severina Vučković koja je glumila u seriji “Večernja škola”, filmu “Duhovi Sarajeva”, te pozorišnim komadima “Karolina Riječka“ i “Gospoda Glembajevi“.

Bonus video: