Učesnica iz Crne Gore u Velikom bratu je Soraja Vučeljić. Jer tako kaže PR

16 učesnika je u subotu uselilo u kuću na Košutnjaku i tako započelo borbu za povećanu nagradu od 150 hiljada eura
358 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2011. 16:07h

Iako se Soraja Vučeljić, jedna od učesnica nove sezone Velikog brata deklarisala kao Beograđanka porijeklom iz Hrvatske, PR tog rijaliti šou programa Ivana Škorić ne misli tako.

Na pitanje "Vijesti" zašto u Velikom bratu nema Crnogoraca, iako ih je na kastingu bilo preko 180 prijavljenih, Škorić je kazala da je upravo Soraja učesnica iz Crne Gore.

"U Velikom bratu ima predstavnika Crne Gore,i to je Soraja, koja je živjela u Crnoj Gori", kazala je ona.

16 učesnika je u subotu uselilo u kuću na Košutnjaku i tako započelo borbu za povećanu nagradu od 150 hiljada eura u četvrom izdanju rijalitija nazvanog “Ljubi bližnjeg svog”.

Soraja Vučelić (25), koja kaže da je Beograđanka, porijeklom iz Hrvatske, a za koju Škorićeva navodi da je predstavnica Crne Gore, prije više od tri godine odgovarala je u barskom Osnovnom sudu zbog saobraćajne nesreće, u kojoj je 28. januara 2007. stradala njena drugarica Afrodita Berišaj.

U tom procesu, Vučelić, koja je bila nastanjena u barskom naselju Šušanj, oglašena je krivom, ali je potom oslobođena kazne zbog instituta u članu 47 Krivičnog zakonika, koji predviđa da sud može osloboditi od kazne “učinioca krivičnog djela učinjenog iz nehata, kad posljedice djela tako teško pogađaju učinioca, da izricanje kazne u takvom slučaju očigledno ne bi odgovaralo svrsi kažnjavanja”.

“Na ovu presudu tužilac je uložio žalbu Višem sudu koji je potvrdio presudu Osnovnog suda Bar”, rečeno je juče „Vijestima“ u Osnovnom sudu Bar.

Berišaj i Vučelić su odrasle zajedno bez porodica u Domu u Bijeloj i posljedice udesa teško su pogodile Soraju, obrazložena je presuda “Vijestima“.

Kobne noći, Berišaj je bila saputnica u “fijatu kupe” ( BR-314-67), kojim je upravljala vlasnica Soraja Vučelić iz Bara. Njih dvije su išle magistralnim putem od Bara ka Sutomoru, kada je blizu naselja Pitke vode oko 3.30 časova vozilo prešlo na suprotnu traku i udarilo u bor, na lijevoj strani puta. Obje djevojke su zadobile teške tjelesne povrede, Berišaj je hitno prebačena u Podgoricu, gdje je istog dana preminula.

Biće još Crnogoraca

Nedostatak Crnogoraca u novoj sezoni osjetio se i na zvaničnom forumu Velikog brata, gdje je otvorena tema pod nazivom Velika Bruka Velikog Brata - nijedan ukućanin iz CG, a postoji i istoimena Facebook stranica.

Ivana Škorić, osim Vučeljićeve, najavljuje i učešće još ukućana sa teritorije Crne Gore.

"Rijaliti traje 106 dana, tako da ćemo imati prilike da vidimo još ukućana", kazala je ona.

Galerija

Bonus video: