Veliki brat počeo bez Crnogoraca

Nedostatak Crnogoraca osjetio se i na zvaničnom forumu Velikog brata, gdje je otvorena tema pod nazivom Velika Bruka Velikog Brata - nijedan ukućanin iz CG, a postoji i istoimena Facebook stranica.
139 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.03.2011. 16:35h

Očigledno Crnogorci ne znaju da ljube bližnjeg svog, barem kada je nova sezona rijaliti šou programa Veliki brat u pitanju.

Naime, među 16 učesnika koji su se preksinoć uselili u kuću na Košutnjaku i tako započeli borbu za povećanu nagradu od 150 hiljada eura, nema nijednog Crnogorca.

U četvrtom izdanju popularnog rijalitija, nazvanom “Ljubi bližnjeg svog”, učestvuju:

  • Duško Bogdanović, Mila Tokić, Nikola Maurović, Ema Šuker, Dražen Bogdan, Marija Čvrljak, iz Hrvatske
  • Dragana Strahinjić i Nirmal Kukić iz Bosne i Hercegovine
  • Bojana Stojković, Nikola Nemešević Nemeš, Slavica Đulejić, Milan Grahovac, iz Srbije
  • Nikola Nasteski a iz Makedonije.

U regionalni Veliki brat čak iz Londona doputovali su Džordž Rkman i Horvat Čagalj.

FB stranica protesta

Iako poznata iz društvenog života Bara, Soraja Vučeljić, jedno vrijeme i nastanjena u ovom crnogorskom gradu, deklarisala se kao Beograđanka porijeklom iz Hrvatske.

Svi učesnici su različitih karaktera i profesija, pa će tako gledaoci kraj malih ekrana imati priliku da upoznaju kuvare, kozmetičare, sportiste, muzičare, male ljude... sa raznim ciljevima u životu.

Komšija Đed je došao do zaključka “Svi su učesnici 'poreklom' iz Crne Gore, samo što to ne znaju”

Da ne bude sve bajno, a i kako bi se namučili u borbi za glavnu nagradu, takmičarima je pripremljen Otpad, odvojeni dio kuće u kom je havarisana buba ispovjedaonica, spava se u oronulom autobusu, svuda okolo je đubre… Oni koji su završili na Otpadu gledaće dešavanja iz kuće na monitorima, a ukućani u fensi dijelu neće ni znati da ih neko iznutra posmatra.

Nedostatak Crnogoraca osjetio se i na zvaničnom forumu Velikog brata, gdje je otvorena tema pod nazivom Velika Bruka Velikog Brata - nijedan ukućanin iz CG, a postoji i istoimena Facebook stranica.

Lijeni, pa ne došli

Među komentarima su sljedeći:

“Svakako sam mišljenja da je previše ukućana zastupljeno iz samo dvije regije... iz Makedonije jedan, iz Bosne jedan, Crne Gore ni na mapi... ako je regionalni VB onda treba da bude regionalni... barem po dva- tri učesnika iz svake regije. Šaroliko i samim tim zanimljivije za gledati svim regionima. Recimo ovaj iz Bosne iz Živinica, pa ljudi postoji još gradova u Bosni osim tih Živinica, Sarajevo,Banjaluka, Mostar, Tuzla... Smiješno... Po ovome ovo je VB za Srbiju i Hrvatsku, a ne za region...”, komentar je posjetioca čiji je nik Sunstar.

Battlestargal ipak smatra da “Crnogorcima se nije dalo prijavljivati za show zbog ljenosti... zato ih i nema”, dok Kachamack traži da se ponovo ubaci Dragica (Janičić).

Komšija Đed je došao do zaključka “Svi su učesnici 'poreklom' iz Crne Gore, samo što to ne znaju”.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: