Humoristička serija Instruktor od 8. marta na TV Vijesti

Hrvatska humoristička serija “Instruktor” počeće da se emituje u utorak, osmog marta na programu Televizije Vijesti u terminu od 17 sati i 45 minuta svakog radnog dana i zamijeniće serijal “Lud, zbunjen, normalan”.
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.03.2011. 16:58h

Radnja serijala, koji se sastoji iz 12 epizoda u trajanju od po 30 minuta, dešava se na ostrvu Visu, gdje upoznajemo instruktora auto-škole “Đir” i njegovog jedinog polaznika Marjana, koji se već tri godine priprema za vozački ispit.

Inače, serija "Instruktor” snimljena je u obliku pseudodokumentarca, koji na šaljiv način pokazuje koje sve zamke krije polaganje vozačkog ispita i na šta sve moramo da budemo spremni ako želimo da dobijemo vozačku dozvolu.

Gost iz Crne Gore biće Zoran Marković Zonjo iz “The Books of Knjige”

Gledaocima će to približiti i televizijska ekipa, koja želi da snimi reportažu o ovom “vozačkom duhu” sa Visa. Ekipu će u svom domu ugostiti savjesni instruktor, koji će ih i upoznati sa gradom Visom i na tamošnjim saobraćajnicama im objasniti zašto Marjan još uvijek nije spreman da sjedne za volan.

Serija je, osim na Visu, snimana i u Splitu, Varaždinu, Zagrebu, Istri, Kninu, Sisku, Beogradu, na Šćepan polju, u Sarajevu, Kranjskoj Gori i Ljubljani, a osim hrvatskih glumaca, pojavljuju se i njihove kolege iz regiona - Milan Pavlović, Tanja Ribić, Nebojša Glogovac.

Gost iz Crne Gore biće Zoran Marković Zonjo iz “The Books of Knjige”.

Autori serije Instruktor” su Stjepan Perić i Nevio Marasović, a pilot epizoda emitovana je u maju prošle godine na RTL-u.

Bonus video: