Melinda Ademi u 60 kandidata za Američkog idola

Sljedeće nedjelje Melinda će saznati je li ušla među 24 najbolja kandidata, a kako bi u tome uspjela, pjevaće hitove “Beatlesa”
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2011. 16:50h

Šesnaestogodišnja Melinda Ademi, izbjeglica sa Kosova, plasirala se među 60 najboljih takmičara u desetoj sezoni šoua Američki idol, piše net.hr.

Iako ne smiju da komentarišu njen nastup, jer bi time prekršili ugovor, roditelji Melinde Ademi uspjehom svoje talentovane kćerke i te kako su zadovoljni. Otac Safet je istakao da su joj čestitke poslale i njegove kolege iz prodavnice namještaja.

Sljedeće nedjelje Melinda će saznati je li ušla među 24 najbolja kandidata, a kako bi u tome uspjela, pjevaće hitove “Beatlesa”. Izvedbom pjesme “If I Ain’t Got You” već je na prvoj audiciji osvojila srca žirija i oduševila Dženifer Lopez koja je Melindi poručila da je, bez obzira na dalji uspjeh u takmičenju, već ostvarila svoj američki san.

Melinda je sa porodicom sa Kosova preselila u SAD kada je imala četiri godine, bježeći od rata. Preko okeana ih je odveo splet srećnih okolnosti, jer je njen otac na lutriji dobio zelenu kartu. Priča o njenoj porodici, prikazana u sklopu nastupa na audiciji, dirnula je milione gledalaca.

Bonus video: