SARAĐIVAO SA DRAGANOM MIRKOVIĆ

Rambo: "Slatko od snova" je greška, htio sam da uzmem pare na brzinu

"Plan nije uspio, ostala je moja loša uloga u lošem filmu, jedan prosječan i jedan izvanredan komad - Gongo"
365 pregleda 31 komentar(a)
Rambo Amadeus, Dragana Mirković, Foto: Screenshot (YouTube)
Rambo Amadeus, Dragana Mirković, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 31.01.2019. 11:51h

Kultni muzičar Rambo Amadeus, koji ovih dana radi na svom solarnom jedrenjaku i novoj muzici, za crnogorski muzički portal mulj.net pričao je o potezima u karijeri koji su izazvali podijeljene reakcije njegovih fanova.

“Samo na ‘Slatko od snova’ (treš film iz 1994. sa turbo-folk pjevačicom Draganom Mirković) gledam kao na veliku grešku. Htio sam da uzmem pare na brzinu i bježim u inostranstvo, daleko od unezvijerenih ratnih histerija. Plan nije uspio, ostala je moja loša uloga u lošem filmu, jedan prosječan i jedan izvanredan komad - Gongo. Evrovizija, to jest komad koji je ostao veoma kul, evo napravili smo i alternativni video. Kao i duet s Knezom, i to mi je vrlo kul, naročito ’Đede Niko 2’, koji nikad niko nije pustio na radiju, što je kuriozitet, i za svaki respekt. Vjerujem da ga je malo ko i čuo. Na internetu ga nema”, rekao je Svjetski Kilo Car.

On je naveo da nije upućen u dešavanja na domaćoj rok sceni, ali da prati džez i bluz, te pohvalio crnogorskog kolegu Ivana Marovića, kojeg je opisao kao dobrog, originalnog autora.