Mitrović se osjeća dobro, i kad se vrati, u "Pinku" stvari neće biti iste

U "Pinku" su pojačane mjere obezbjeđenja na ulazu u zgradu. Već je bilo otkaza, a neki su suspendovani dok se istraga ne završi
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2011. 10:05h

Tanja Vojtehovski, portparolka Televizije „Pink“ potvrdila je za „Blic“ određena nagađanja vezana za slučaj trovanja vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića.

Ona je kazala da je istina da je uprava "Pinka" otkrila šifrovane poruke kojima su Mitrovićevi protivnici kontaktirali tokom rijaliti emisija na konkurentskoj televiziji, kao i da je Mitrović prije dvije sedmice podnio krivičnu prijavu policiji protiv N.N. osoba, piše "Blic".

U "Pinku" su, u skladu sa tim, navodi list, pojačane mjere obezbjeđenja na ulazu u zgradu. Već je bilo otkaza, a neki su suspendovani dok se istraga ne završi.

Mitrović se, prema pisanju "Blica", osjeća mnogo bolje, "a kad se vrati, mnoge stvari neće biti iste".

Uprkos tim događanjima, Vojtehovska za "Blic" kaže da je stanje u "Pinku" uobičajeno.

"Kao i svaki drugi dan. Jedina novina jesu pojačane mjere obezbjeđenja na ulazu u zgradu, što podrazumijeva kontrolu svih koji ulaze i izlaze, kao na aerodromu. Sve ostalo je uobičajeno".

Vlasnik kompanije “Pink” Željko Mitrović, koji sumnja da je otrovan, kako je "Blic" ranije objavio, najviše sumnja u rođenu sestru svoje žene, Lolu, i pašenoga Zlatka Krmpotića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, ali i u nekoliko osoba iz njegovog bliskog okruženja.

Vlasnik "Pinka" je već mjesec u Njemačkoj, na liječenju od aplastične anemije, rijetkog i teškog oblika anemije. Mitrović je uvjeren da mu je neko u hranu i piće stavljao supstance slične citostaticima, lijekovima koji su daju pacijentima oboljelim od zloćudnih tumora. Prema pisanju medija u Srbiji, on se sada osjeća dobro i na putu je da potpuno ozdravi.

Bonus video: