Čelnik "Pinka" sumnja na svastiku i pašenoga

Rukovodstvo “Pinka” je otkrilo šifrovane poruke kojima su protivnici Mitrovića navodno kontaktirali preko rijaliti šou programa na jednoj konkurentskoj televiziji
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.01.2011. 22:33h

Vlasnik kompanije “Pink” Željko Mitrović, koji sumnja da je otrovan, već je policiji dao imena osoba koje sumnjiči da su pokušale da ga ubiju, piše “Blic”.

Čelnik “Pinka” najviše sumnja u rođenu sestru svoje žene, Lolu, i pašenoga Zlatka Krmpotića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, ali i u nekoliko osoba iz njegovog bliskog okruženja.

“Blic” piše da je rukovodstvo “Pinka” otkrilo šifrovane poruke kojima su protivnici Mitrovića navodno kontaktirali preko rijaliti šou programa na jednoj konkurentskoj televiziji.

Mitrović je, prema pisanju “Blica”, preko advokata prije 15 dana podnio krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog sumnje da ga je trovala.

Vlasnik "Pinka" je već mjesec u Njemačkoj, na liječenju od aplastične anemije, rijetkog i teškog oblika anemije. Mitrović je uvjeren da mu je neko u hranu i piće stavljao supstance slične citostaticima, lijekovima koji su daju pacijentima oboljelim od zloćudnih tumora. Prema pisanju medija u Srbiji, on se sada osjeća dobro i na putu je da potpuno ozdravi.

Zlatko Krmpotić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i pašenog Željka Mitrovića, za “Blic” tvrdi da je potpuno zatečen Mitrovićevim optužbama.

Bonus video: