BIĆE OTKAZA NA PINKU

Željko Mitrović: Stavljali su mi ljekove u hranu i trovali me mjesecima

Ljekar koji je čelnika Pinka primio na kliniku „Bežanijska kosa“, kaže da je Mitrović zaista bio u jezivom stanju .
183 pregleda 0 komentar(a)
Željko Mitrović, Foto: Kurir-info.rs
Željko Mitrović, Foto: Kurir-info.rs
Ažurirano: 27.02.2019. 03:53h

Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović, već je mjesec u Njemačkoj, na liječenju od aplastične anemije, rijetkog i teškog oblika anemije.

On je za "Blic" izjavio da sumnja da ga je neko trovao. Uvjeren je da mu je neko u hranu i piće stavljao supstance slične citostaticima, lijekovima koji su daju pacijentima oboljelim od zloćudnih tumora.

Mitrović je, kako piše "Blic", rekao da je na putu da potpuno ozdravi.

MItrović je kazao da je imao mnogo vremena za provjeru i otkrivanje mnogih stvari kojih nije bio svjestan, a koje su se dešavale u njegovoj kompaniji i oko njega,

MItrović je kazao da je imao mnogo vremena za provjeru i otkrivanje mnogih stvari kojih nije bio svjestan, a koje su se dešavale u njegovoj kompaniji i oko njega,

Po povratku u Beograd, otpustiće stotinjak svojih radnika. Jednom od svojih bliskih saradnika, Zlatku Krmpotiću, već je zabranio pristup svim posjedima televizije 'Pink'.

Primljen na kliniku u jezivom stanju

Mitroviću je pozlilo krajem decembra, 2010. godine.

Profesor Nikola Milinić, gastroenterolog koji je Mitrovića primio na kliniku „Bežanijska kosa“, kaže za "Blic" da je čelnik "Pinka" zaista bio u jezivom stanju kada je primljen.

"Došao je u zadnji čas. Blijed, malaksao, loše se osjećao. Odmah smo uradili dijagnostiku i konstatovali simptome aplastične anemije", rekao je Milinić.

Mitrović nema ni leukemiju, ni rak, niti su uzrok anemije opijati

Iz "Pinka" je saopšteno da je analizama isključena svaka genetska mogućnost bolesti, a dr Milinić je negirao i da uzrok aplastične anemije može da bude uzimanje opijata kako se spekulisalo u dijelu medija.

"Čak ni u literaturi nemate da su oni (opijati) uzročnici aplastične anemije, tako da time nikada nismo spekulisali", kazao je Milinić i dodao da Mitrović nema ni leukemiju, ni rak, ni HIV.

"To odgovorno tvrdim, jer smo uradili sve analize, nema ni rak, ništa osim te vrste bolesti, koja naravno nije laka, ali je mnogo lakša od ovoga. Nema ni hepatitis", naveo je Milinić.

"Sada su na potezu tužilaštvo i policija koji treba da utvrde ko stoji iza pokušaja trovanja vlasnika najveće medijske kuće u jugoistočnoj Evropi", navodi se u informaciji TV Pink.