"Dvor" počeo vruće: prvi poljubac pao već u trećem satu

Slovenačka seks bomba, pjevačica, kreatorka i voditeljka Urška Hočevar Čepin i pjevač Ćemo, poslije konstatacije da se ne poznaju i da jedno o drugome ne znaju ništa prešli na konkretnije teme.
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2011. 12:21h

Rijaliti šou program "Dvor" nije pošteno ni počeo, već je pao i prvi poljubac.

Slovenačka seks bomba, pjevačica, kreatorka i voditeljka Urška Hočevar Čepin i pjevač Ćemo, poljubili su se samo tri sata poslije ulaska u kuću za građanstvo.

Poslije konstatacije da se ne poznaju i da jedno o drugome ne znaju ništa, kako piše Pulsonline,prešli su na konkretnije teme.

"Hoćeš biti moj muž", pitala je Urška.

"Molim lepo", odgovorio je Ćemo, a onda upitao Nemanju Nikolića:

"Šta je bre, šta je, mi samo radimo..."

Malo su porazgovarali sa Nemanjom, a onda...

"Imaš psa", pitala je Urška.

"Nemam", odgovorio Ćemo.

"Imam ja jednog za tebe", kaže Urška.

"Hoćeš da kažeš da sam ja pas", upita Ćemo.

(smijeh)

"Ugrišću te za sisu", kaže Ćeo kroz smijeh.

(smijeh)

"O čemu razmišljaš", upita Urška.

"O krevetu...", kaže Ćemo.

"Spava ti se", pita Urška.

Još malo su popričali, a onda konstatovali:

"Mi se zezamo samo", rekao je Ćemo, a onda Urška ponovila:

"Mi se zajebavamo, ne, pa to nije ništa..."

Onda je uslijedio poljubac.

U prvoj sedmici biće izbačena četiri učesnika

"Dvor" traje 50 dana, i pored gledalaca u Crnoj Gori, taj rijaliti šou program će moći da prate gledaoci u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Sloveniji.

Zasad jedini učesnik "Dvora" iz Crne Gore je pjevač Denis Boneštaj.

Ostali učesnici su Jovan Stefanović zvijezda Granda, pjevačica Vanesa Šokčić, roker i publicista Dejan Cukić, Tijana Todeska, pjevačica i sestra Tijane Dapčević, Marko Stojković “MC Stojan”, pjevačica Izvorinka Milošević, pjevač Danijel Pavlović, manekenka iz Tunisa Manel Jelić, golman Predrag Brzaković, manekenka Nina Vorkapić, pjevač Igor Kostić, Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol.

Među učesnicima je i Amel Ćeman, pjevač, Jelena Marinkov “vokalni solista” i učesnica finala šoua “Zvezde Granda”, Nebojša Čolić, glumac, najpoznatiji kao Fiko u “Kursadžijama”, Urška Čepin, slovenačka voditeljka, koja je poznata po fotografijama u “Plejboju”.

U rijaliti šou programu učestvuje i pjeva Nemanja Nikolić, rokerka Lana Toković, pjevačica Lepa Lukić, Đus, Mika Kostić, koja je učestvovala u Operaciji trijumf. "Dvoru" nije odolio ni modni fotograf Dejan Milićević. Kao posjednja, ušla je novinarka dnevnog lista “Alo!”, Dragana Tripić

Učesnici su nadednih sedam dana u kući za građanstvo, gdje će učiti kako se treba ponašati na dvoru. U prvoj sedmici biće izbačena 4 učesnika.

Bonus video: