Dvorjani u karantinu, večeras počinje zabava

"Dvor" će imati dva pobjednika, jednog za 50.000 i drugog za 10.000 eura, pa organizatori en isključuju i mogućnost krađe zlatnika među učesnicima
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.01.2011. 11:53h

Učesnici novog rijaliti programa “Dvor“, među kojima su pjevačice Lepa Lukić, Bebi Dol, reper Đus, novinarka Dragana Tripić, mlade zvijezde Danijel Pavlović i Mika Kostić, manekenka Manar Amar Jelić, stilista i reditelj Dejan Milićević, nekadašnji fudbalski golman Peca Brzaković i mnogi drugi, su u karantinu, u hotel “Balkan“, odakle će se večeras preseliti u “Dvor“ u Šimanovcima, piše Blic.

Takmičarima je tokom karantina zabranjeno međusobno druženje i kontakt sa spoljnim svijetom, a do karantina su ih ispratili najbliži.

Svoj novi život takmičari započinju večerašnjim dolaskom u kraljevstvo, gdje odmah treba da podijele svoje uloge, odnosno raspodijele sebe u klasno društvo koje je tipično za kraljevsko uređenje. Sa prvim jutrom treba da počnu novi život u svom kraljevstvu. Odavde počinje pravi izazov.

Tokom sedam nedjelja gledaoci će moći da prate zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu.

"Dvor" će imati dva pobjednika, jednog koga će glasovima izabrati publika i koji će osvojiti kraljevsku nagradu od 50.000 eura, dok će drugoplasirani biti onaj koji na kraju bude sakupio najviše zlatnika, a njega čeka nagrada od 10.000 eura.

Bonus video: