Počinje rijaliti "Dvor", na televiziji Pink

Pobjednik, takmičar koji se najbolje snađ u svim izazovima i ulogama kraljevstva, dobija 50.000 eura.
102 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2011. 17:52h

Novi rijaliti šou program “Dvor” počeće sa emitovanjem u nedjelju, 16. januara na TV Pink, a prema riječima Tanje Vojtehovski PR-ke ružičastog kanala u njemu će učestvovati 20 takmičara.

"Za sve one koji su sanjali o kraljevskom životu i pravilima koja važe u njemu – ovo je prilika da otkriju kako to zaista izgleda", kažu u saopštenju TV Pink.

"U rijaliti šou programu učestvuje 10 žena i 10 muškaraca koji će živjeti zajedno u ambijentu i po pravilima koja važe za kraljevstvo, podijeljeni u razne uloge koje će sami sebi dodjeljivati: od seljana, preko sluga i dvorske lude do samog kralja i kraljice".

Takmičari će započinju svoj novi život dolaskom u kraljevstvo, gdje odmah treba da podijele svoje uloge, odnosno raspodijele sebe u klasno društvo koje je tipično za kraljevsko uređenje. Sa prvim jutrom treba da počnu novi život u svom kraljevstvu. Odavde počinje pravi izazov.

Dodaje se da će tokom sedam nedjelja gledaoci moći da prate zajednički život učesnika u njihovom kraljevstvu.

"Život je za neke težak – takmičari su lišeni svakog komfora bogatog života, dok je za druge prebogat, pun izobilja i privilegija kakve su imali kralj, kraljica i ljudi na dvoru. Da bi preživjeli, učesnici moraju da nauče kako se živjelo tada i da se prilagode tom vremenu.

Kralj se bira demokratski

Moraju da rade, izvršavaju zadatke, da se igraju i takmiče kako bi preživjeli. Prije svega moraju dobro znati da troše zlatnike, jer njih kao i u realnom životu nema neograničeno mnogo - ističu iz Službe za odnose sa medijima.

Prema njihovim riječima, šou “Dvor” nije samo psihičko i fizičko preživljavanje – to je, takođe, i igra eliminacije.

Takmičari dijele svoje uloge koje se svake sedmice mijenjaju kroz izbore koje sami prave. O izboru kralja i kraljice odlučivaće točak sreće, ali i takmičari.

Uloge se mijenjaju svake sedmice, tako da takmičar jedne nedjelje može biti kralj, a već sljedeće sluga, pa čak i kandidat za eliminaciju iz takmičenja

Kralj i kraljica će imati velike privilegije i mogućnost uređenja kraljevstva.

Biraće ko će od takmičara biti nadzornik, dvorska luda, kraljičina sluškinja ili seljak.

Seljani će se na kraju sedmice boriti da opstanu u kraljevstvu, a publika će na kraju odlučivati koji muškarac i žena treba da napuste dvor.

Uloge se mijenjaju svake sedmice, tako da takmičar jedne nedjelje može biti kralj, a već sljedeće sluga, pa čak i kandidat za eliminaciju iz takmičenja.

Na kraju u finalu dobićemo posljednjeg kralja ili kraljicu – pobjednika, takmičara koji se najbolje snašao u svim izazovima i ulogama kraljevstva i koji je dobio najveću podršku publike, koji kući odlazi sa nagradom od 50.000 eura - objašnjavaju oni, dodajući da s obzirom na to da takmičari svake nedjelje dobijaju zlatnike, onaj ko ostane do finala na dvoru i uspije da sakupi najviše zlatnika biće nagrađen sa 10 hiljada eura.

Prema pisanju srpskih medija za sada su svoje učešće potvrdili Lepa Lukić i Bebi Dol, pjevači Đus, Joca Stefanović i Danijel Pavlović, dok produkcija pregovara sa Nebojšom Pajkićem, Natašom Bekvalac, Milanom Stankovićem, Radom Manojlović, Dejanom Cukićem, Vanesom Šokčić, Snežanom Babić, Verom Matović, Firčijem, Micom Trofrtaljkom...

Za sada još nije poznato ko bi trebalo da uđe na “Dvor” od crnogorskih javnih ličnosti. Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, nakon što su pojedini glumci odbili ovaj angažman, gledaćemo nekoga od folk izvođača mlađe generacije.

Šou najavljen kao do sada najskuplji projekat TV Pink, vodiće Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović.

Bonus video: