Umro američki glumac Luk Peri, zvijezda serije "Beverli Hils, 90210"

Porodica se zahvalila njegovim obožavaocima iz svijeta zbog podrške ali zatražila poštovanje njegove intimnosti u ovom periodu žalosti
5998 pregleda 3 komentar(a)
Peri, Foto: Reuters
Peri, Foto: Reuters

Američki glumac Luk Peri umro je od moždanog udara u Los Anđelesu u 53. godini, javio je njegov agent.

Glumac se proslavio ulogom bogatog buntovnika Dilana Mekeja u televizijskoj seriji "Beverli Hils, 90210", koja je bila jako popularna širom sveta 1990-ih.

On je skorije radio u Los Anđelesu na snimanju serije "Riverdejl "(Riverdale) inspirisane stripom.

Prebačen je u bolnicu zbog moždanog udara 27. februara, navodi se u saopštenju. Umro je okružen djecom Džek i Sofi, vjerenicom Vendi Medison Bauer, bivšom suprugom Mini Šarp, kao i majkom bratom i sestrom.

Porodica se zahvalila njegovim obožavaocima iz svijeta zbog podrške ali zatražila poštovanje njegove intimnosti u ovom periodu žalosti.

"Nikakav dodatni detalj neće za sada biti objavljen", navodi se u saopštenju.

Luk Peri je odveden u bolnicu istog dana kada je Foks studio objavio da će napraviti šest epizoda nastavka serije Beverli Hills, 90210, ovog leta, ali ime Luka Perija nije bilo na kastingu.

Šest likova iz origanle serije Džejson Presli (Brendon Valš u seriji), Dženi Gart (Kelli Tejlor) Ian Ziring (Stiv Sanders), Gabrijel Karteris (Andrea Zukerman), Brajan Ostin Grin (Dejvid Silver) i tori Speling (Dona Martin) su navedeni.

Bonus video: