DEMANTOVAO GLASINE DA JE NOVI AGENT 007

Kluni: Izgledam kao Bondov djed

Zna se ko neće igrati slavnog špijuna, ulozi najbliži Rami Malek
3776 pregleda 2 komentar(a)
Džordž Kluni, Foto: Beta/AP, Beta/AP
Džordž Kluni, Foto: Beta/AP, Beta/AP

Nakon što je Denijel Krejg, ovog puta izgleda konačno, “dao otkaz”, nije poznato ko će biti novi Džejms Bond, ali ono što je sigurno, je da to neće biti slavni holivudski glumac Džordž Kluni.

"Izgledam kao Džejms Bondov djed”, našalio se poznati glumac gostujući u jutarnjem programu “Dobro jutro, Britanijo” i na taj način demantovao glasine da je on novi agent 007.

"Reći ću ovo, ponoviću još jednom - novi Bond treba da bude Idris Elba. On je elegantan i zgodan, i trebalo bi da bude novi Bond. Šokiran sam da mu to još nisu ponudili. Elba je pravi izbor za novog agenta 007”, dodao je Kluni.

Međutim, po svemu sudeći, Idris Elba neće biti novi Bond, jer je nedavno sam glumac rekao da nije zainteresovan za ovu ulogu. On je izjavio da ne želi da ga ubuduće “identifikuju prema ulozi” čuvenog špijuna.

"Bond je jedna od najvećih franšiza na svijetu, i iz tog razloga, ko god završi igrajući Bonda, ta uloga nastavlja da živi s njim. Ti postaješ taj lik, i ostaješ poznat po toj ulozi mnogo, mnogo godina kasnije”, kazao je britanski glumac za magazin “Event”.

"Sada stvaram likove koji i dalje mogu da žive zajedno sa Idrisom. Nisu one koje me preuzimaju i koje me definišu”, pojasnio je glavni junak serije “Luter”.

Rami Malek, koji je nedavno osvojio Oskara za najboljeg glumca, tumačeći Fredija Merkjurija u filmu “Boemska rapsodija”, navodno je blizu potpisivanja ugovora za ulogu zlikovca u sljedećem filmu o Džejmsu Bondu.