Repertoar Cineplexxa: Četiri nova filma, Horror night, Porodični dani...

"Pisac Stiven King navikao nas je na romane prepune napetosti, užasa i straha. Filmovi inspirisani njegovim djelima bude jezu i nemir, ali ništa se ne može porediti sa filmom "Groblje kućnih ljubimaca", koji je publiku širom svijeta ostavio pod snažnim utiskom"
659 pregleda 0 komentar(a)
Helboj, Foto: Printscreen
Helboj, Foto: Printscreen

Od 11.4. na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City će se naći četiri nova filma:

Groblje kućnih ljubimaca

Pisac Stiven King navikao nas je na romane prepune napetosti, užasa i straha. Filmovi inspirisani njegovim djelima bude jezu i nemir, ali ništa se ne može porediti sa filmom "Groblje kućnih ljubimaca", koji je publiku širom svijeta ostavio pod snažnim utiskom!

Film prati doktora Luisa Krida, koji nakon što se preseli sa svojom porodicom iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

HELBOJ

Helboj je ultimativni antiheroj, plod nacističkog mističnog eksperimenta iz 1944. kojeg su američki agenti preoteli i odgojili da bude na strani Dobra, temeljen na kultnom stripu Majka Minjole.

Helboj se vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice vratio iz mrtvih.

Zarobljena i odbačena prije više vjekova, kraljica vještica se vraća u naš svijet kako bi ponovno donijela smrt i uništenje.

Samo heroj s paklenim korijenima kao Helboj, u stanju je da se suoči se s prijetnjom i bori s vješticom i njenom vojskom.

Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je naslednik moći samog kralja Artura. Međutim, čak ni on ne može pobijediti sam u ratu sa silama zla. Prije nego što se odigra odlučujuća bitka, Helboj mora vratiti svoje stare saveznike ...

Hotel Mumbaj

Rađen po istinitom događaju, ovaj film nas upoznaje sa terorističkim napadom na Mumbaj 2008. godine. Inspirisan dokumentracem “Preživjeti Mumbaj”, radnja filma odvija se u hotelu u kome imućna klijentela i osoblje bivaju zarobljeni od strane terorista.

Njihova okrutnost predstavljena je bez uljepšavanja, pogotovo u momentima kad hladnokrvno ubijaju goste hotela. Reditelj Entoni Maras, vješto pokriva svaki ćošak i na realan način prikazuje sav užas ovog događaja. Svaki pucanj i eksplozija djeluju na nas nestvarno živo.

Pored uverljive glume, tu je i sjajna fotografija, kao i povremeni dokumentarni snimci ovog potresnog događaja koji pojačavaju nelagodan i napet osjećaj.

Gospodin Link-U potrazi za skrivenom gradom

Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom.

Ali ne dopustite da vas izgled zavara ... On je zabavan, sladak i predivno doslovan, što ga čini neodoljivim u porodičnoj avanturi studija Laika, od autora koji stoje iza animiranog filma Kubo i čarobni mač.

Horror Night

Film "Groblje kućnih ljubimaca” biće prikazan u četvrtak, 11. aprila u 20 časova u okviru događaja Horror Night. Sve posjetioce, korisnike Cineplexx bonus kartice, očekuje 100 bonus bodova gratis. Ulaznice u prodaji.

Porodični dani

Na repertoaru bioskopa u toku je festival Dječjeg filma “Porodični dani”, u okviru koga se prikazuju najgledanija ostvarenja za djecu iz protekle godine, po specijalnim cijenama ulaznica.

Bonus video: