Marvel proslavio finale sage "Osvetnici"

Film je nastavak prošlogodišnjeg "Osvetnici: Rat beskraja" koji je ostavio ljubitelje u neodumici pošto se činilo da su Marvelovi heroji pretvoreni u prah rukom zlog Thanosa
940 pregleda 0 komentar(a)
Kris Hemsvort sa fanovima, Foto: Reuters
Kris Hemsvort sa fanovima, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.04.2019. 12:11h

Ekipa Studija Marvel proslavila je u Los Anđelesu završetak snimanja posljednje epizode u sagi od 22 filma koja je postala najunosnija filmska franšiza svih vremena.

Stotine članova filmske industrije, glumci, fanovi i predstavnici medija premijerno su odgledali trosatni akcioni spektakl "Avengers: Endgame" (Osvetnici, kraj igre), a film će od srijede početi da se prikazuje u bioskopima.

Robert Dauni Džunior (iz filma Iron Man), Kris Hemsvort (iz filma Thor), Skarlet Johanson (Crna udovica), Kris Evans (Captain America), Bri Larson (Captain Marvel) i drugi prošetali su tepihom ispod ogromnog loga Avengers.

"Uzbuđen sam što ću konačno vidjeti film", rekao je Pol Rud koji tumači ulogu Ant-Mana.

Kao ni drugi članovi filmske ekipe ni Rud još nije odgledao završeni film jer je takva politika Studija Marvel.

Rud je rekao da je putovao svijetom i promovisao film "trudeći se najbolje što može" jer nije odgledao film, a to je, kako je kazao, "čudno iskustvo".

"Osvetnici, kraj igre", zaokružuje piču od šest originalnih filma u seriji Avengers - Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk i Thor.

Film je nastavak prošlogodišnjeg "Osvetnici: Rat beskraja" koji je ostavio ljubitelje u neodumici pošto se činilo da su Marvelovi heroji pretvoreni u prah rukom zlog Thanosa liji lik igra Džoš Brolin. U "Osvetnici, kraj igre," junaci koji su preživjeli prave plan kako da ubiju Thanosa i poprave štetu koju je napravio.

Evans je priznao da je "šest puta zaplakao" gledajući film, prenosi agencija Hina.

Prethodni 21 film u produkciji Studija Marvel, koji su u vlasništvu kompanije Volt Dizni, franšiza su koja je ostvarila najveću zaradu u istoriji filma, sa više od 18,6 milijardi dolara zarađenih u bioskopima od 2007. godine

Iako se filmom "Osvetnici, kraj igre", završava saga "Osvetnici" neki likovi pojaviće se u najavljenim snimanjima novih filmova - Spajdermen se vraća na ekrane u julu u filmu "Spajdermen: Daleko od kuće". Najavljen je i nastavak filma "Black Panther".

Bonus video: