Luk Skajvoker neće umrijeti nevin

Fanovi pitali glumca koji je otjelotvorio heroja “Star Wars” sage o njegovim seksualnim aktivnostima
1561 pregleda 0 komentar(a)
Ima li njegove djece po galaksiji?: Mark Hamil, Foto: IMBD
Ima li njegove djece po galaksiji?: Mark Hamil, Foto: IMBD

Sve je u redu, heroj kultnog filmskog serijala “Star Wars” Luk Skajvoker neće umrijeti nevin. Nije baš da se svako od fanova čuvene sage pitao o seksualnom životu jednog od glavnih heroja, ali ima i onih kojima je palo i to na pamet. Jer ipak je Luk posvetio svoj život stvarima nevezanim za seks, prije svega unapređivanju svojih vještina vladanja Silom i prije svega spašavanju galaksije od čizme zle Imperije i mračnih vitezova Sita.

I dok još nije baš jasno ko su roditelji nove heroine “Star Warsa” Rej, jedna ljubiteljka ovog filmskog serijala usudila se da pita Luka Skajvokera direktno da li je ikad bio seksualno aktivan. Izvjesna Lajla Sturdžis putem društvene mreže Twitter pitala je glumca Marka Hamila, koji se proslavio upravo sa ulogom Džedaja koji spašava univerzum, da li je Luk Skajvoker otišao u vječnost nevin.

“Neka svako smisli svoju pozadinsku priču koja mu odgovara. To baš i nije utvrđeno, ali u onoj priči koju sam ja smislio za sebe, odgovor je - ne, nije umro nevin”, odgovorio je Hamil.

Eto, pravo iz usta Luka Skajvokera dobili smo odgovor, ako su vas njegove seksualne aktivnosti uopšte zanimale.

Ovo doduše otvara nova pitanja, tipa da li to znači da negdje u kosmosu postoji neko njegovo dijete, neki drugi Skajvoker? Da li je to možda Rej? Ili sluzava životinja Klaud koja je nedavno otkrivena na proslavi “Star Warsa” i promociji predstojećeg filma.

Posljednja epizoda aktuelne trilogije, a ukupno deveta u ovoj filmskoj sagi, “Star Wars: The Rise of Skywalker” imaće premijeru u Americi 20. decembra ove godine i očekuje se sa velikim uzbuđenjem, budući da će zaokružiti priču, ali i nakon što je prošli naslov iz serijala “The Last Jedi” duboko podijelio fanove.

Osim što će se u novom filmu pojaviti već pomenuti Klaud, do sada je otkriveno da će u njemu biti prisutna i preminula glumica Keri Rasel, koja se uz Hamila proslavila još sa prvom “Star Wars” trilogijom. U glavnim ulogama vraća se već poznata ekipa koju čine Dejzi Ridli, Adam Drajver, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo i Domnal Glison, a otkriveno je i da ćemo opet vidjeti imperatora Palpatina, kojeg igra Ijan Mekdijarmid, čiji će to biti povratak u “Star Wars” svijet još od filma “Return of the Jedi” iz 1983.

Bonus video: