Opra Vinfri otkrila zašto se povukla iz emisije 60 minuta

"Uživala sam radeći sa timom i vjerovatno ću sarađivati sa drugim ljudima u okviru mog Apple projekta, ali to nije bio pravi format za mene"
484 pregleda 0 komentar(a)
Opra Vinfri, Foto: Reuters
Opra Vinfri, Foto: Reuters

Čuvena voditeljka Opra Vinfri, nakon odlaska iz informativne emisije 60 minuta, obrazložila je svoju odluku govoreći da u njenom "imenu ima previše emocija“, prenosi Hollywood Reporter.

Kako je kazala u intervjuu za taj portal, sama je odlučila da se povuče iz projekta kojem se prvobitno priključila 2017. godine, kao specijalni gost - voditelj.

"Otišla sam na razgovor za izvršnim producentom emisije, Džefom Fedžerom i kazala mu da ću raditi sa kompanijom Apple i da to ne znači da više neću raditi za 60 minuta, već da će mi to vjerovatno oduzimati svu energiju“, kazala je voditeljka.

"To je bilo interesantno iskustvo za mene. Uživala sam radeći sa timom i vjerovatno ću sarađivati sa drugim ljudima u okviru mog Apple projekta, ali to nije bio pravi format za mene“, dodala je Vinfri.

Ona je između ostalog kazala da je na samom početku bila primorana da vježba izgovaranje svog imena, jer je u njemu „bilo previše emocija“

"Mislim da sam u prvoj emisiji iz sedmog puta uspjela da snimim predstavljanje, jer je bilo ‘previše emocionalno’. Pitala sam ih da li je problem u Opra ili u Vinfri“, šaljivo se prisjetila voditeljka i dodala da ju je to podsjetilo na početak karijere.

"Kao mlada reporterka sam pravila priču o porodici koja je izgubila dom, a moj nadređeni mi je rekao da sam dala previše emocija priči. Tada sam shvatila da sam novinar i da ne treba da se uključujem u priču već samo da je prenosim. Isto je bilo i sa 60 minuta. Morala sam da se obuzdavam, govorili su mi da moj glas mora da bude ravan, jer u njemu pokazujem emocije. To na kraju nije bilo dobro za mene“, ispričala je ona.

Bonus video: