Robert Patinson je novi Betmen?

Patinson koji se proslavio u ulozi vampira Edvarda Kulena u popularnoj "Sumrak" sagi, trebao bi da bude izabran u novom filmu o "vitezu iz Gotama", koji je najavljen za 25. jun 2021. godine
570 pregleda 1 komentar(a)
Gotam ima novog viteza: Patinson dobija ulogu Betmena?, Foto: Twitter
Gotam ima novog viteza: Patinson dobija ulogu Betmena?, Foto: Twitter

Robert Patinson, poznati britanski glumac najvjerovatnije će igrati novog Betmena, prenose mediji.

Patinson koji se proslavio u ulozi vampira Edvarda Kulena u popularnoj "Sumrak" sagi, trebao bi da bude izabran u novom filmu o "vitezu iz Gotama", koji je najavljen za 25. jun 2021. godine.

Studio Vorner Bros je režiju povjerio Metu Rivsu, iza kojeg stoje nastavci "Planete majmuna" kao i popularan naučno-fantastičan serijal "Kloverfild".

Iako je Ben Aflek imao ugovor o novom serijalu filmova o popularnom junaku, nakon "Lige pravdenika", 2017. godine sporazumno se dogovorio sa studiom o raskidu ugovora.

Rivsu su date odriješene ruke da bira novog Brus Vejna, i prema svim insajderima Holivuda, Patison je blizu potpisivanja ugovora.

U Vorner Brosu su dali Rivsu dovoljno vremena da sastavi scenario kojim bi se vratio kvalitet filmova iz DC filmskog univerzuma.

Nakon "Betmen VS Supermen", i "Lige pravednika" koji nisu pobrali dobre kritike, u studiju konačno očekuju da bi Rivs mogao da napravi film kojim bi probao da stigne korak za konkurencijom iz Marvela.

Još nisu poznati detalji filma, niti ko bi mogao da igra ostale uloge. Predprodukcija filma kreće na ljeto 2019. godine.

Bonus video: