Švarcenegera s leđa napao "pomahnitali obožavalac"

"Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam vidio snimak", kazao je glumac
3804 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2019. 21:46h

Američki glumac Arnold Švarceneger napadnut je prilikom javnog događaja u Johanesburgu

Na video snimku koji je objavio medij eNCA se vidi Švarceneger (71) koji stoji i snima djecu na sportskom događaju u Johanesburgu kada ga jedan čovjek udara nogom u leđa. Glumac je posrnuo a obezbjeđenje je brzo uhvatilo napadača.

Organizatori događaja su, kako prenosi TMZ, napadača nazvali "pomahnitalim obožavaocem" glumca, a čuje se kako je vikao: "Pomozi mi, treba mi Lamborgini", dok su ga pripadnici obezbjeđenja pokušavali savladati. Američki portal navodi da Švarceneger zasad ne planira da tuži napadača.

Uskoro zatim, glumac se smijao i rukovao sa pojsetiocima da bi potom napustio lokaciju praćen obezbjeđenjem, prenosi Tanjug.

"Hvala vam za brigu, ali nema razloga za nju. Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam vidio snimak. Drago mi je samo da idiot nije prekinuo moj Snepčet", naveo je Švarceneger na Tviteru.

Bonus video: